Nekem e hónap 4. -én el ment a menszeszem viszont ha minden igaz 25. -én kellett volna hogy megjöjjön viszont ma 30. a van és még mindig semmi jele nincs a menszeszemnek?!
Figyelt kérdés
Eddig tünetek amit érzek hogy nagyon fáradékony vagyok délután képes vagyok órákat aludni ,hánytam, reggel arra ébredek hogy ver a víz és nagyon sokat járok pisilni minden kis cseppek miatt terhesség lehet az oka ? Persze ma reggel csináltam tesztet és negatív lett !2014. szept. 30. 04:04
1/4 anonim válasza:
5 nap kesenel azert mar elegge valoszinu, hogy kimutatta volna a teszt... inkabb arra tippelnek, hogy ez inkabb betegseg, ami kitolja a menzidet is. De ha meg napokig nem jon meg, csinal megegy tesztet.
3/4 A kérdező kommentje:
Betegségnek semmi jele:|
2014. szept. 30. 08:40
4/4 anonim válasza:
A megnovekedett alvasigeny lehet a legyengult immunrendszer jele, a hanyas es az ejszakai izzadas virus, a gyakori pisi megfazas. Tehat azt ne mondd, hogy betegsegnek semmi jele :) de par nap mulva ujra tesztelj, aztan majd kiderul. De ez onmagaban meg nem csak terhestunet lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!