Ki hány hónapot várt az első babára vagy vár? Többi lent.
Figyelt kérdés
Tudom hogy sokan kérdezték már de én már nagyon várom. Tavaly volt egy vetélésem aminek művi lett a vége 8 hetesen nagyon megviselt mert tervezett volt és vártuk, akkor 3 hónapra össze jött, most 3 hónapja próbálkozunk és semmi, van aggódni valóm. Én mindenért izgulok az a fajta vagyok. Szedek vitaminokat, egészségesen élek és sokat vagyunk együtt a férjemmel, 28 éves vagyok.2014. szept. 22. 13:29
1/24 anonim válasza:
Én két hónapja voltam missed ab-on,10 hetesen. Ebben a hónapban próbálkozunk majd újra,remélem minden rendben lesz.Az első is összejött elsőre.
2/24 anonim válasza:
Pontosan 5 évet vártam. :)
28 vagyok, férjemmel egészségesek, tehát semmi fizikai oka nem volt annak, hogy ne jöjjön össze. Így alakult. Most 9 hónapos a kislány.
3/24 anonim válasza:
Mi 4 évet vártunk, úgy, hogy ezalatt volt 3 vetélésem. Most 2,5 éves a lányom.
4/24 anonim válasza:
Decemberben volt missed-ab műtétem, nem fejlődött. Fél éve próbálkozunk és semmi.Pont ma reggel jött meg és ez volt a 6.hónap. Volt 2x pozi teszt de megjött és most megyek szerdán hormonsor vizsgálatra h miért pozi és miért jön meg. Utána remélem összejön. 20 éves vagyok. Vitaminokat én is szedek D-vitamint folsavat.
5/24 anonim válasza:
Mi 3,5 évet vártunk, mire sikerült teherbe esnem az elsővel (inszeminációval).
Most várjuk a másodikat, rá 'csak' 1 évet vártunk (szintén inszemináció).
6/24 anonim válasza:
Picivel több mint két évet vártunk a mostmár 3 hónapos nagylányra.
Sok sikert!!!
7/24 A kérdező kommentje:
És hogy bírtátok az idő telését, mert nekem minden gondolatom ott forog.
2014. szept. 22. 13:44
8/24 anonim válasza:
4-es vagyok. Ha nem álltam volna el dolgozni szerintem belebolondultam volna...az első 3 hónap valami szörnyű volt. Együttlét után 7 nappal már tesztelgettem ablaknál nézegettem 20 tesztet is megcsináltam h mikor lesz +...De jött a meló és így időm sincs meg nyugtat a vérvétel ha valami gond van itt most kiderül :)
9/24 anonim válasza:
7 hónapja várunk.
Most kezd nehéz lenni.
10/24 H.Orsolya válasza:
a kisfiunk a második próbálkozós hónapba összejött. A kis tesóval most van a harmadik hónapunk. Ne aggódj, majd jön a baba :) Én hiszek abba, hogy majd akkor jön, ha jönnie kell. De persze én is izgulok, és csalódás volt, hogy most nem jött össze olyan hamar. De reménykedem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!