Méhen kívüli terhesség után lehet hogy az első alkalommal összejöhet a baba? Nem vártunk 3 hónapot. Lehet belőle baj?
Kezelésekre jártam Pestre,terminált együttléttel és stimulációval összejött a baba,de sajnos méhen kívüli lett.December 2-án volt a műtétem, a jobb kürtőmet le kellet vágni és el kellett kötni.Műtét után megjött,erősen volt ki is tisztultam,kb 10 napig tartott,azóta semmi,így az 53.ciklusnapon vagyaok(vagy a fene se tudja hol)Pénteken voltam uh-n,a dokinál aki műtött, talált egy 20 mm-es tüszőt.(hihetetlen hogy 7 év óta először lett pém magamtól:D)Mondta hogy próbálkozhatunk,és tegnap óta érzékeny a cicigombom.
Lehet hogy sikerült?Volt már ilyen valakinek?Lehet baj belőle hogy a 3 hónapot nem vártuk meg?
Köszi előre is mindenkinek!
A 3 hónap indokolt is, ha méhbe beágyazódott terhesség vetélődik el. Minél idősebb, annál inkább. De ez most más helyzet.
Drukkolok!
:D:D:D
de jó:D ki is tisztultam rendesen a 10 napos mensi alatt,mondta a doki améh rendben van:D
szuper akkor már csak a baba kell hogy megtapadjon:D
de jó lenne újra babás lenni
Szia!
Nekem nem nyúltak a méhemhez,hüvelyből és hason kersztül tártak fel,kimondottan mondták,hogy nem nyúlnak a méhemhez,mert akkor akkora volt a HCG-m hogy lehetett volna akár 2 baba is méhen belül,a méhszájhoz sem nyúltak.
Szerintem ezért.Amikor megvolt a műtét utána nekem is azt mondta hogy 3 hónap,csak más miatt mentem el hozzá,és akkor fedezte fel a tüszőt,és én kérdeztem rá hogy mehet-e a menet és azt mondta hogy igen:D
Reméljük,egyébként 5 hetes voltam amikor nem látták méhen belül a babát ,így műtöttek meg.Sajnos a jobb oldali vezeték végét vágták le:(
De remélem most jó helyen lesz ha sikerült:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!