A görbém elemzéséhez kérném a segítségeteket?!
Tudom, hogy csak fél hónap, mert csak most kezdtem a mérést. A bejelöletlen 5 napban is 36.9 volt az ébredési hőm. Tehát gyakorlatilag kb. 10 napja ugyanannyi. Digitálissal mérem, hüvelyben. Tünetem csak annyi van, hogy feszül a mellem, irtóra, habár régebben (több hónappal ezelőtt) menstruáció előtt is előfordult. A kérdésem csak az lenne, hogy ez mit jelenthet, hogy mindennap ugyan annyi? Reggel 6:20kor mérem. Előfordult későbbi mérés, de akkor is ugyanennyi volt. Délutánra felszalad, de az nem számít, csak megjegyzem. A ciklusaim általában 31-33 naposak, de a nyáron kétszer is előfordult 40 napos. Legutóbb 32 napra jött meg, most a 36. napon vagyok. Méhszájam meg hol lejjebb, hol fentebb, ezért azt már nem is nézem.. Valaki tud valami okosat mondani? (Tesztem ma déli, negatív természetesen.) Mindegy, ami a kérdés tehát: létezik ilyen hogy a luteális fázisban ennyire egyforma a hő mindennap? Peteérésem lehetett?
A görbe:
Sziasztok. Szerintem akkor lehetett az ovu, bár mivel pont akkor kezdtem méricskélni, ezért ez így elég karcsú információ. A helyzet változatlan, mensi még nincs, de mostmár néha érzem a hasamat. Viszont a mellem érdekesen feszít. Úgy oldalról, és szinte egész nap, pedig próbálok nem rá koncentrálni. Hol az egyik, hol a másik, hol a kettő egyszerre. Régen, amikor mensi előtt fájt, akkor érintésre, fogásra volt nagyon érzékeny, most önmagában feszít... A mellbimbóim pedig eszméletlen megvannak dagadva, nagyon furcsa. Ma egész nap szédelegtem, tegnap lőttem tesztet ami értékelhetetlen volt (kontroll csík sem jött ki), reggel pedig megint, az negatív lett. Nem tudom reménykedjek-e, óriásit fogok koppanni ha megjön az biztos. :) Próbálok semmit sem beképzelni. Méhszájat néztem, este elérhetetlen volt fekvő helyzetben, de reggel azért ülve elértem az ujjam hegyével. De ezt említettem, hogy ebben kevésbé bízok, mindig máshol van. Amit még észlelek, hogy óránként tudnék enni... De lehet hogy ez is így volt eddig, csak nem koncentráltam rá. Most úgy gondolom, hogy hétfőig várok, ha addig nem jönne meg, akkor csinálok tesztet. Ha megjön, új hónap új remények. :) De ez a mellfeszítés aggaszt, mert ha nem baba van a dologban, akkor valami igen komoly hormonális problémám lehet.. Akkor majd irány az endokrinológus. Köszi a válaszaitokat, és mutatom a görbét továbbra is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!