Kérném a segitségeteket, ha lehetne minnél elöbb, szerintetek babás lehetek vagy mi ez?
Figyelt kérdés
Már évek ota szeretnénk babát a párommal ma voltam dokinál és ezek az eredmények:57mm hosszu uterus endm.4mm bal.old.32×19mm ovárium jobb old.38×39mm átm.petefészek benne több éröfélben lévö tüszö a legnagyobb21×25mm két hét mulva kontroll.mult honapban 17-én jött meg de csak 1 napig barnás folyás volt.görcsölgetek kicsit tegnap volt egy pici barnás pecsételésem, a doki szerint két hét mulva kell megjönnie ha nem akkor lehet baba de ha megjönne akkor vissza kell mennem hormon vizsgálatra.Ez volt jan.10-én sajnos csak 12-én és utána tudtunk együtt lenni a párommal.Azóta szurkál a petefészkem hol az egyik hol a másik,hányingerem van szédülök és ami nagyon fura a köldököm környékén is beleszurkál néha és sosem volt ennyi gyomorsavam nagyon rossz.Két napig testápolo szerü folyásom volt most átlátszo nyulos.Csináltam tesztet de negativ lett.A ciklusaim 30-31 naposak már 6 napja késik nem tudom mit csináljak dokihoz csak kedden tudok menni addig kétségek között vok,ja tegnap ota iszonyatosan fájnak a melleim.Már azon gondolkodtam lehet annyira szeretnék babát,h beképzelem a tüneteket nem tudom.Legyetek szivesek adjatok tanácsot vagy irjátok meg ha volt vagy van valaki hasonlo helyzetben!!!Elöre is köszönöm!!2012. jan. 20. 08:44
1/9 anonim válasza:
Most akkor mikor volt pontosan peteérésed.
Bár 6 napos késésnél ki kellene mutatnia!
2/9 anonim válasza:
Ha a mai eredményed szerint az endometrium(méhnyálkahártya) 4mm, akkor teljesen kizárt a terhesség.10mm-t megközelítő vagy meghaladó nyálkahártyára van szüksége a beágyazódáshoz. A tüszők, melyeket láttak, utalhatnak PCO-s szerkezetre. Ez magyarázhatja a késést is (nálam ez volt). Sajnálom! A tüneteid sajnos pszichések.
3/9 anonim válasza:
A másodikkal szóról szóra megegyezik a véleményem.
Nem vagy terhes, viszont PCO gyanús.
4/9 A kérdező kommentje:
Január 10-én voltam dokinál akkori a lelet.!!!!Tényleg pcos vok de direkt megkérdeztem töle,h vannak e cisztáim és mondta h nyugodjak meg nincsenek!!Több éröfélben lévö tüszöket látott a legnagyobb 21×25mm es.Ennyit még sosem késett.De kedden minden kiderül csak addig is félek és reménykedem h talán korán teszteltem nem tudom!!
2012. jan. 20. 09:07
5/9 anonim válasza:
Reménykedni mindig lehet! Én csupán azt mondom,hogy jobban,mint kellene, ne éld bele magad, mert 6 napos késésnél már mutatnia kellene, főleg ha tudod,hogy mikor volt ovud!
6/9 A kérdező kommentje:
Jól van megprobálom nem beleélni magam hiszen már nagyon sokat csalodtam sajnos.:(Köszönöm mindenkinek a válaszait!!
2012. jan. 20. 09:20
7/9 anonim válasza:
Igen, azok a tüszők a ciszták:) a PCO nem nagy ciszta, a PCO sok, kicsi ciszta, ami tüszőből képződik, mivel nincs peteérés, nem reped meg a tüsző, így betokosodik és pici cisztákká válik, ez a PCO, de ahogy olvastam nekem is egyből ez jött le, hogy ez nem terhesség, hanem sajnos pco :S De nyugodj meg, nekem is az van, és metformin szedése mellett a 2. hónapban teherbe estem! Sok sikert! 15hkm
8/9 A kérdező kommentje:
Én is szedek metformint már kb 8 honapja!!Remélem egyszer nekem is összejön a baba!bár már nem nagyon reménykedem benne mindig csak csalodás ér minden honapban:(
2012. jan. 20. 09:56
9/9 anonim válasza:
Ha 10. a lelet, és akkor láttak nagyon szép tüszőt mert a 21x25 mm-es az nagyon szép, és voltatok is együtt akkor és meg is repedt, akkor nem késhet 6 napot, 10.éhez hozzáadsz 14 napot vagy 12-t attól függ milyen hosszú a lut. fázisod, tehát 24. körül kell megjönnie, de javítsatok ki ha tévednék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!