Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek terhes lehetek?

Szerintetek terhes lehetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Lefeküdtem barátommal, úgy, hogy meg volt a mentruációm. Most 17 én kellett volna, hogy ismét megjöjjön, de nem jött meg. Csináltam terhességi tesztet, negativ lett, de nagyon szúr az alhasam, legfőképpen a petefészkemnél.

Engem még októberben operáltak, mert petefészek cisztám volt, tehát annak az esélye, hogy megint legyen cisztám elég kicsi, mert a legutóbbi 8 centiméteres volt, és semmi fájdalmat és szúrást nem tapasztaltam akkor, és ugyebár azóta voltam ellenőrzésen is.

De az alhasamnál és a petefészkemnél is állandó jelleggel szúr, az étvágyam megnőtt, de a terhességi teszt negativat mutatott.

Ugyebár ez az eset január 4-én éjszaka, és 5- én éjszaka is megtörtént, mert előtt én eseményutánit vettem be, és ezért jött meg akkor, a rendes mentruációmnak pedig 17 én kelett volna, hogy megjöjjön.

Szerintetek?

2012. jan. 19. 22:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem az esemény utáni meg zavarta a ciklusodat, ez normális ilyenkor. Várj még 2-3 napot , tesztelj újra.
2012. jan. 19. 22:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem teljesen értem. Mikor volt az az eset, mikor a mensi alatt csináltátok? És akkor most január 5-e után megjött? Akkor nem csoda, hogy most 17-én még nem, túl közeli lett volna. Bezavart csak az eseményutáni, ennyi.
2012. jan. 19. 23:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Tehát, ha jól értem, egy védekezés nélküli szeretkezés után bevettél egy esemény utánit, majd mikor annak a mensije megjött, megint védekezés nélkül csináltátok. Nekem már csak egy kérdésem maradt: Mondd, normális vagy?
2012. jan. 20. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!