Szerintetek terhes lehetek?
Sziasztok!Lefeküdtem barátommal, úgy, hogy meg volt a mentruációm. Most 17 én kellett volna, hogy ismét megjöjjön, de nem jött meg. Csináltam terhességi tesztet, negativ lett, de nagyon szúr az alhasam, legfőképpen a petefészkemnél.
Engem még októberben operáltak, mert petefészek cisztám volt, tehát annak az esélye, hogy megint legyen cisztám elég kicsi, mert a legutóbbi 8 centiméteres volt, és semmi fájdalmat és szúrást nem tapasztaltam akkor, és ugyebár azóta voltam ellenőrzésen is.
De az alhasamnál és a petefészkemnél is állandó jelleggel szúr, az étvágyam megnőtt, de a terhességi teszt negativat mutatott.
Ugyebár ez az eset január 4-én éjszaka, és 5- én éjszaka is megtörtént, mert előtt én eseményutánit vettem be, és ezért jött meg akkor, a rendes mentruációmnak pedig 17 én kelett volna, hogy megjöjjön.
Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!