Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Nincs még rendszeres menstruációm pedig már jó pár éve menstruálok. Ebben a hónapban kimaradt, gyakran kell vizelnem és úgy tűnik nekem, hogy mostanában híztam kicsit hasra. De lehet, hogy csak én beszélem be magamnak.2012. jan. 17. 16:01
2/8 anonim válasza:
Kicsit részletesebben is kifejthetnéd. Mennyi ideje maradt ki? Védekeztetek-e? Tesztet csináltál-e már, ilyesmi. Amúgy a hasra hízás kizárt, hogy attól van. A kezdeti időben mé nem nő a has, és a hízás sem indul be, max a puffadástól szokott nagyobbnak látszódni.
3/8 anonim válasza:
Korai lenne hogy a hasadon már látszana valami. Lehet hogy valam olyant etél amitől felpufadtál. Mikorra kellet volna megjönie?
4/8 A kérdező kommentje:
e hónap nyolcadika.
Mindig védekezünk, de én akkor sem bízok a tablettába és az óvszerben.
2012. jan. 17. 17:15
5/8 A kérdező kommentje:
Egyébként erős fehérfolyásom is van, az egyik ismerősöm szerint gyulladásom lehet, javasolta a nőgyógyászt.
Jah, és nem csináltam még tesztet.
(Főiskolás vagyok, vizsgaidőszak van, csak a suliig tudok menni meg haza. Nincs sok időm mostanában sajnos.)
2012. jan. 17. 17:17
6/8 anonim válasza:
A teszt kérdésre nem válaszoltál, csináltál már?
7/8 A kérdező kommentje:
Az előbb írtam, hogy még nem csináltam tesztet.
2012. jan. 17. 17:18
8/8 anonim válasza:
Ha főiskolás vagy, akkor itt lenne az ideje a rendszeres menstruációnak... Keress fel egy nőgyógyászt emiatt, és csinálj tesztet is mindenképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!