Vetélés után négy hónappal teherbe esni tényleg túl gyors?
Áprilisban volt egy vetélésem. Augusztusban újra teherbe estem. Voltam a védőnőnél, aki sejtelmes mosollyal megjegyezte, hogy nem volt meg a 6 hónap. Mondom neki, a doki 2-3 hónap szünetet javasolt. Erre ő (mintha süket lett volna): kevesen bírják kivárni, mert türelmetlenek.
Jól felhúzott.
Sajnálom a vetélést, én is átéltem.:(
Gratulálok a picihez, ne aggódj semmin.:) Én 3 héttel a műtét után lettem várandós, teljesen egészséges azóta is, 16 hónapos épp.:)
Ha az előző baba betegség miatt ment el, azaz ő volt a beteg, akkor semmilyen befolyással nincs a mostani várandósságra. Ha neked volt fertőzésed, akkor van baj, de talán tudnál róla. Ha sárgatest elégtelenség volt, akkor Utrogestan segít.
Boldog babavárást!:)
szia,
Nekem 2011.október 15-én volt egy vetélésem (7hetesen)..megvártuk az első vérzést(ez nov.30 volt) és utána terhes is lettem :D
Ma már 2 éves a kisfiam :)
Ne aggódj minden rendben lesz ;) Akinek már volt vetélése egyből Utrogestan-t írnak fel...én is így voltam ezzel...12 hétig azt kellett "szednem" majd fokozatosan elhagynom.
Nekem nem írt fel Utrogestant az orvosom. 10. héten vetéltem el tavasszal, most is a 10. hétben járok. Köszönöm a válaszokat!
Kicsit úgy éreztem magam, mintha nimfomániásnak vagy "babamániásnak" nézne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!