Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vetélés után négy hónappal...

Vetélés után négy hónappal teherbe esni tényleg túl gyors?

Figyelt kérdés

Áprilisban volt egy vetélésem. Augusztusban újra teherbe estem. Voltam a védőnőnél, aki sejtelmes mosollyal megjegyezte, hogy nem volt meg a 6 hónap. Mondom neki, a doki 2-3 hónap szünetet javasolt. Erre ő (mintha süket lett volna): kevesen bírják kivárni, mert türelmetlenek.

Jól felhúzott.

2014. szept. 27. 22:02
 1/7 anonim ***** válasza:

Sajnálom a vetélést, én is átéltem.:(

Gratulálok a picihez, ne aggódj semmin.:) Én 3 héttel a műtét után lettem várandós, teljesen egészséges azóta is, 16 hónapos épp.:)

Ha az előző baba betegség miatt ment el, azaz ő volt a beteg, akkor semmilyen befolyással nincs a mostani várandósságra. Ha neked volt fertőzésed, akkor van baj, de talán tudnál róla. Ha sárgatest elégtelenség volt, akkor Utrogestan segít.

Boldog babavárást!:)

2014. szept. 27. 22:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekünk műtét után 3 hónapot javasolt a doki. Szóval a 4 hónap nem túl gyors. Kívánom, hogy ezúttal mindenm rendben legyen!
2014. szept. 27. 22:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Na, szuper... egy újabb sík hülye védőnő. Nem értem, h honnan veszi a bátorságot, h felülbírálja az orvosodat. (az enyém is ilyen volt, eléggé megkeserítette az életünket). Nekem 1. harmados vetélésnél 2-3 hónap türelmi időt javasoltak, 2. harmadosnál hatot.
2014. szept. 28. 01:49
 4/7 anonim ***** válasza:
nem
2014. szept. 28. 09:23
 5/7 anonim ***** válasza:

szia,

Nekem 2011.október 15-én volt egy vetélésem (7hetesen)..megvártuk az első vérzést(ez nov.30 volt) és utána terhes is lettem :D

Ma már 2 éves a kisfiam :)

Ne aggódj minden rendben lesz ;) Akinek már volt vetélése egyből Utrogestan-t írnak fel...én is így voltam ezzel...12 hétig azt kellett "szednem" majd fokozatosan elhagynom.

2014. szept. 28. 09:45
 6/7 A kérdező kommentje:

Nekem nem írt fel Utrogestant az orvosom. 10. héten vetéltem el tavasszal, most is a 10. hétben járok. Köszönöm a válaszokat!

Kicsit úgy éreztem magam, mintha nimfomániásnak vagy "babamániásnak" nézne.

2014. szept. 28. 14:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia. Én ugyan így voltam, mint te. Vetélés után ( a szigorú 3 hó-t kivárva)a 4. hónapba lettem terhes. Azóta 6hónapos a kisfiam és teljesen egészséges. Tehát nem gyors. A védőnőd pedig egy idióta( már bocsi). Az ilyen beszólásai után te is csinálj úgy, mint ő. Ne is figyelj oda. Pláne ne idegesítsd magadra rajta. Erre van most legkevésbé szükséged. Nagyon boldog babavárást kívánok, és nagyon jó egészséget.
2014. szept. 29. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!