Lányok! Hiszem hogy nekem a vitaminok segítettek?!
Figyelt kérdés
Lombik kellett volna és elkezdtem szedni nagy dózisban a vitaminokat és sikerült a baba!!!! El sem hiszem.. pedig hogy sajnáltam rá a pénzt.2010. jan. 21. 14:25
21/23 A kérdező kommentje:
írtam a 18:10-nek és a 18:46-nak privit, remélem megkapjátok..
Nem tudom hogy a neten hol lehet kapni, csak annyit hallottam hogy hamisítják.. nem igazán foglalkoztam vele.
2010. jan. 21. 19:07
22/23 anonim válasza:
Tiszta szívemből gratulálok!Boldog babavárást!
23/23 anonim válasza:
Gratulálok! Sziasztok! Én még nem régóta próbálkozom, de szedek mindenféle vitamint. Meg tudnád erősíteni, hogy ezek a mennyiségek megfelelőek-e, vagy hogy te mennyit szedtél?
E vitamin: 100 mg; C vitamin: 200 mg; folsav 6 mg; multivitamin: összesen 300 mg.
Mit gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!