Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok! Hiszem hogy nekem a...

Lányok! Hiszem hogy nekem a vitaminok segítettek?!

Figyelt kérdés
Lombik kellett volna és elkezdtem szedni nagy dózisban a vitaminokat és sikerült a baba!!!! El sem hiszem.. pedig hogy sajnáltam rá a pénzt.
2010. jan. 21. 14:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Hol szerezted be a Bery nektar-t??? Hány mg-os volt a folsav és az e vitamin????? Mert ezekből a lehetőségek skálája korlátlan.
2010. jan. 21. 15:39
 12/23 A kérdező kommentje:
A berry foreveres termék, nekem a dokim rendelte, folsav e vitamin 100 mg-os volt, mert még a párommal közösen szedtük a multi macat, amibe nagy dózisú dolgok vannak.. soha nem próbáltam előtte ezeket a termékeket, de ajánlani tudom és ha kell valamelyikőtöknek nagyon szívesen rendeltetek, mert elég olcsó volt az árához képest és úgy tudom..
2010. jan. 21. 16:38
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is 1 év sikertelenség után a berry segített, én kicsivel tobb mint 1 honapja ittam, meg folsav+ femibion.' évig nem jött a baba.Napi fél dlvel ittam és rá 1,5 honapra +-t teszteltem:D

34+4 h km

2010. jan. 21. 16:55
 14/23 anonim ***** válasza:
68%
Én akkor szeretnék ilyen berry forever-es terméket, ez a GÉL?!? Mennyiért tudtad te beszerezni? És ebből mennyit ittál naponta? Nagyon köszi a választ és bocs a sok kérdésért, de te vagy most a reménycsillagunk :))))
2010. jan. 21. 17:00
 15/23 A kérdező kommentje:
Tényleg szívesen segítek, mert tudom hogy mit jelent ez.. és hogy mennyit agyal rajta az ember, és ezzel kel, ezzel fekszik.. Igen ez a gél volt, kétszer ittam fél fél decit, 6500ért tudja nekem a doki hozni. Ha írsz privit rendelek neked és semmiből nem tart elpostázni. Én hiszek abba is, hogy a férfinek is kell egy kis rásegítés, neki is kellene legalább c vitamint szedni..
2010. jan. 21. 17:12
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én szeretnék neked privit írni, de hogyan?

Nincs Foreveres ismerősöm és szertném a segítségedet kérni rendelés ügyben!

Ha megkérlek írnál te nekem privit?

Köszönöm :)

2010. jan. 21. 18:10
 17/23 anonim ***** válasza:

Szia. először is GRATULÁLOK!!

ez a Berry nectár(vagy gél) ez azonos az Aloe Vera Berry nectárjával? Megtennéd,hogy ezekről a termékekről linkelsz be nekünk ide oldalakat,hogy lássuk,mik ezek? Nagyon köszi!!!

2010. jan. 21. 18:35
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Csajok! Ha beírjátok a keresőbe: forever berry nectar egy csomó oldalt feldob, ahol jóval drágábban rendelni is lehet, de találtok mellette termékleírást is. 7300-8800Ft-ig találtam. Szerintem a kedves kismami ha megteszi hogy utánvéttel elpostázza nekünk, még mindig jobban járunk. Van a vatera oldalán is, de ki tudja, nem-e hígitott stb. ott 5000Ft, én nem merek ilyen terméket onnét rendelni. Meg utald előre a pénzt stb....
2010. jan. 21. 18:44
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretném akkor ha rendelnél nekem és leegyeztetnénk a részleteket, írnál privit?!? Mivel te vagy a kérdéskiíró, így mi nem tudunk ezen az oldalon neked privit küldeni :( csak te nekünk! Várom jelentkezésedet! És a segítséget előre is köszi!
2010. jan. 21. 18:46
 20/23 A kérdező kommentje:
Persze, segítek mindenkinek, most már úgyis ráérek:-)) és ha annakidején nekem sem segítettek volna, most nem lennék itt:-))
2010. jan. 21. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!