Ti elmernétek kezdeni szedni a metformint előzetes kivizsgálás nélkül?
Figyelt kérdés
Van a kecskeruta tea aminek segitsegevel 3 eve 3 honap ivas utan terhes lettem. Sajnos nem maradt meg. Csak uhn bizonyitottak a pcot.a vervetelen a cukrom pont jo de egyeb dolgot nem neztek. Most harom honapja ismet babat akarunk, ittam is a teat es semmi.... :( egy orvos varatom adott egy doboz meforal 850 mg amibol napi 2x1/2 irt fel. Elmerjem kezdeni szedni? Lehet bajom? Amugy a kecskerutabol keszul a metformin is.2014. szept. 27. 15:24
1/3 anonim válasza:
A meforal cukor gyógyszer,orvos engedélye és kivizsgálás nélkül semmi esetre sem.
2/3 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval! Nem megfelelő használat esetén nagyobb bajt okozhatsz magadnak vele. Általában CH diéta is tartandó emellett, ráadásul a gyógyszer szedését meghatározott orvosi utasításra, felépítéses módszerrel kell elkezdeni szedni és majd ugyanúgy leépíteni, mikor már nincs rá szükség.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, azt hiszem igazatok van.
2014. okt. 3. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!