Meddőségi kivizsgáláson mit derítettek ki, miért nem lehetett babád?
Nalam inzulinrezisztencia es pajzsmirigy-gondok (tsh értek jo volt!). Endokrinologusnal derült ki, addigra tul voltam egy lombikon.
Kb egy év alatt álltak be az értékek, par hétre ra terhes lettem :)
Nálam is megállapították az inzulinrezisztenciát. Kezeltek is vele 1,5 évig, de nem történt semmi. Kicsit jobbak lettek az eredményeim valamelyest.
Aztán elmentem egy professzorhoz, ő mondta, hogy felejtsem el, nincs IR-em...
Terhes még mindig nem vagyok sajnos, de már nagyon bízom benne, hogy a küszöbén állok.
Egyébként az IR-t a MM-ben diagnosztizálták nálam, és odajártam kezelésre.
Nincs túl jó véleményem a MM-ről... legalábbis én Breyer dokihoz jártam, és azon kívül, hogy 20 percig hallgattam, hogy szívja az orrát, túl sok hasznos dolgot nem tudtam meg tőle.
A tankönyvi minta szerint van IR-em, igen. Igaz, az éhgyomri és a 120 perces értékem is tökéletes. Mégis szedtem 1,5 évig mercformint, vártam, hogy valami majd javul. De semmi, csak rosszabb lett a helyzet.
Egy idő után már az egész ciklusom abból állt, hogy barnáztam... és mindig csak azt a választ kaptam, hogy majd ha beállnak az eredményeim jobb lesz, meg jön a baba....
Egyszer meguntam, kértem Tűű-höz időpontot, de aztán hozzá már nem mentem el.
Persze, csináltam a hármas kezelést. Híztam is tőle egy idő után... nem bírtam annyi szénhidrátot megenni. Túl sok kenyér, túl sok tészta... szerencsére, miután abba hagytam, visszafogytam - ebből is látszik, hogy olyan súlyos IR-em azért nem lehet, ha a diéta és gyógyszer elhagyása után simán le tudtam fogyni...
A mostani orvos szerint az alacsony progi szint az oka a dolgoknak. Amit el is tudok hinni, ugyanis ez vérvételell is igazolódott. De már megszűnt neki hála a folyamatos barnázásom! És nagyon bízom benne, hogy hamarosan jön a baba is!!! :)
Most, ebben a ciklusban egyébként volt 4 db érett tüszőm. Nagyon nem bánnám, ha legalább egyben lett volna egy értelmes, élni akaró petesejt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!