Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kis tesó "problémával" ki...

Kis tesó "problémával" ki küzd közületek? Mióta nem jön össze, az első babátok könnyen sikerült? Voltatok már kivizsgáláson?

Figyelt kérdés
2011. nov. 30. 11:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szia!Mi 1 éve próbálkozunk a kistesóval,de sehogy nem akar összejönni!Első gyermek 3.hónapban megfogant!Nálatok hogy áll a helyzet?
2011. nov. 30. 12:16
 2/11 A kérdező kommentje:
Nekem elsőre sikerült korábban.Most kb.augusztus óta próbálkozunk (előtte a szoptatás miatt nem sikerült,talán?).kivizsgáláson voltam bár a 21.napi vérvétel kimaradt,arra ebben a hónapban szeretnék elmenni.Szóval eddig eü.problémát nem találtak.Mennyi idős neked a gyereked?Nekem sokan azt mondják még kell idő a szervezetemnek,hogy regenerálódjon..nem tudom mennyire hihető ez.
2011. nov. 30. 12:27
 3/11 anonim ***** válasza:

Első baba 8. hónapban fogant,most az 5.hónapnál járunk,nem vizsgáltattam ki az elsőnél és most se.

Fiatal vagyok,tudtommal egészséges,hőgörbe alapján van peteérés úgyhogy várok.Ha letelt volna az egy év biztos elmentem volna kivizsgálásra.

2011. nov. 30. 18:06
 4/11 anonim ***** válasza:
Fiam 5 évére és most 2 éve probálkozunk tesoval.
2011. nov. 30. 18:37
 5/11 anonim ***** válasza:

Szia!3éves a kisfiam és császárral szültem!Ha mész labor vizsgálatra,mindenképp csináltass TSH szintet!Annak 1,5 alatt kell lenni,hogy teherbe tudj esni!Nekem is hiába érték határ között van (2,12) nem jó.A nőgyógyász meg azt mondta,hogy tökéletesek a hormonjaim,de egy fórumon felhívták rá a figyelmemet,úgyhogy most gyógyszert szedek rá.

1.válaszoló voltam

2011. dec. 1. 08:32
 6/11 A kérdező kommentje:
köszi szépen!mindenképpen megcsináltatom ezt is,aztán majd kiderül!
2011. dec. 1. 08:37
 7/11 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem is ugyanez a problémám már 18 hónapja nem jön a tesó. Mi már elkezdtük a kivizsgálásokat eddig velem is és a férjemmel is minden rendben tökéletesek az eredményeink. Most a következő lépés a petevezető átjárhatóság lesz de bevallom eléggé félek tőle.A lányom már 5 éves elmúlt nem gondoltam hogy így alakul.Nem tudom mi lehet a baj de már kezdek belefáradni.Engem is érdekelne hogy ha másoknak is volt ilyen problémájuk ki derült e hogy miért késett a baba.Mert szerintem az a rosszabb ha nem találnak semmit!Mivel azt kezelni sem tudják.
2011. dec. 2. 10:19
 8/11 A kérdező kommentje:

Megértelek!Főleg,ha az embernek sikerül nem is számít rá,hogy a következőnél nem így lesz.Mivel annyi ilyet olvasok és nem sikerült rögtön elsőre most nekünk sem én egyből mentem dokihoz,hogy nézzen meg.Ekkor derült ki,hogy a szoptatás végével sem lett pé-m hiába menstruáltam rendesen.Mostanra ezt a problémát orvosolták,a férjem is volt múlt héten dokinál ő is rendben van,így a várakozás marad.Illetve nekem még a 21.napi vérvétel hiányzik arra jövő héten megyek.

Remélem neked is sikerül előbb utóbb!!

2011. dec. 2. 11:33
 9/11 A kérdező kommentje:
sziasztok!hogy vagytok?Lett pozitív tesztetek azóta?
2012. jan. 16. 13:11
 10/11 anonim ***** válasza:

Szia!

1.válaszoló vagyok!Sajnos továbbra sincs pozi tesztem!Febr.-ba lesz egy műtétem és közbe csinálnak petevezeték átfújást!

2012. jan. 17. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!