Kis tesó "problémával" ki küzd közületek? Mióta nem jön össze, az első babátok könnyen sikerült? Voltatok már kivizsgáláson?
Első baba 8. hónapban fogant,most az 5.hónapnál járunk,nem vizsgáltattam ki az elsőnél és most se.
Fiatal vagyok,tudtommal egészséges,hőgörbe alapján van peteérés úgyhogy várok.Ha letelt volna az egy év biztos elmentem volna kivizsgálásra.
Szia!3éves a kisfiam és császárral szültem!Ha mész labor vizsgálatra,mindenképp csináltass TSH szintet!Annak 1,5 alatt kell lenni,hogy teherbe tudj esni!Nekem is hiába érték határ között van (2,12) nem jó.A nőgyógyász meg azt mondta,hogy tökéletesek a hormonjaim,de egy fórumon felhívták rá a figyelmemet,úgyhogy most gyógyszert szedek rá.
1.válaszoló voltam
Megértelek!Főleg,ha az embernek sikerül nem is számít rá,hogy a következőnél nem így lesz.Mivel annyi ilyet olvasok és nem sikerült rögtön elsőre most nekünk sem én egyből mentem dokihoz,hogy nézzen meg.Ekkor derült ki,hogy a szoptatás végével sem lett pé-m hiába menstruáltam rendesen.Mostanra ezt a problémát orvosolták,a férjem is volt múlt héten dokinál ő is rendben van,így a várakozás marad.Illetve nekem még a 21.napi vérvétel hiányzik arra jövő héten megyek.
Remélem neked is sikerül előbb utóbb!!
Szia!
1.válaszoló vagyok!Sajnos továbbra sincs pozi tesztem!Febr.-ba lesz egy műtétem és közbe csinálnak petevezeték átfújást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!