Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mensmentis-ről vélemények...

Mensmentis-ről vélemények érdekelnének. Mennyit kell fizetni mondjuk az első vizsgálatnál? Milyen gyakran kell menni? Mindez kb. mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Maratoni ciklusaim vannak, érdemes hozzájuk mennem? Ráadásul babát szeretnék, de már több, mint egy éve nem jön. Ajánljátok őket? Ha igen, ott melyik orvost?

2011. nov. 29. 16:45
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, jó hely.

Nekem Pcos-em van és ezt Tűű doki derítette ki.

Már a második babánkat várjuk.

Az elsőre 2 évet vártunk, mert későn jutottam el a MensMentisbe, de a második elsőre összejött!

Szóval őt ajánlanám, ő belgyógyász, endokrinológus, diabetológus.

A hormonokhoz nagyon ért, nem úgy, mint a nődokik-tisztelet a kivételnek!

12 ezer az első konzultáció (kb. két hónap múlva fogad a bejelentkezéshez képest, mert rengetegen járnak hozzá-nem véletlenül), a vérvétel olyan 15 körül van és általában ki is derül a probléma.

Járhatsz közben a régi nődokidhoz, Tűű dokihoz kb. 3 havonta kell menned míg össze nem jön a baba.(A kontrollok 10 ezerbe kerülnek majd.

És minden 3 hónapban kell új hormonvérvétel, hogy látszódjon, hogy javul-e, ha ezzel volt gond.)

2011. nov. 29. 19:04
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ja igen, a vérvétel lehet ingyen is, ha máshol le tudod vetetni, mert azt is elfogadják.

A doki megadja mit kér, az neki mindegy hol történik a vérvétel, csak legyen eredmény, amit ki tud értékelni.

Egy meddőségi-lombik kezeléshez képest a MensMentis elenyészően olcsó és általában mindenkinek tudnak segíteni.

A legtöbb hozzájuk forduló spontán teherbe esik!

2011. nov. 29. 19:10
 3/10 anonim ***** válasza:
Nagyon jók és alaposak! Ahhoz képest, amilyen szolgáltatást nyújtanak nem drágák. Nagyon megéri elmenni. Nekem is PCOSem van, az első hely volt, ahol nem rögtön hormonokkal akartak tömni. Csak ajánlani tudom őket!
2011. nov. 29. 22:14
 4/10 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Én is oda járok, Tüű dokihoz, nagyon jó! Én három havonta járok. Nem tartom drágának, a többi magándoki és magánlabor legalább ennyibe kerül. A laboreredményeket elküldik emailben is, még aznap délután. Nagyon gyorsak, profin működik minden. Amúgy Kaális vagyok, és nagyon jól összedolgoznak velük.

2011. nov. 30. 04:32
 5/10 anonim ***** válasza:
Én is csak ajánlani tudom őket. Rencz Rita doktornőhöz járok, kiváló mind emberileg, mind szakmailag. A vérvételeket máshol is meg tudod csináltatni, egy csomót tb-re is. Ahogy a többiek is írják, maximálisan megéri az árat, profik, kedvesek, segítőkészek és nagyon képben vannak a PCO-val/IR-rel.
2011. nov. 30. 10:06
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt:)
2011. nov. 30. 16:16
 7/10 anonim ***** válasza:

Én is Tűű-höz járok. Igaz, hogy pár év sikertelenség után még kellett plusz 1 év gyógyszeres kezelés merckforminnal de azóta 2 babám fogant spontán, a második azonnal jött!

Én ide járok 2007 óta.

2011. dec. 2. 16:59
 8/10 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nagyon az elején vagyok a dolgoknak,az biztos,hogy folyamatos menstruációs probléáim vannak,3 nőgyógyásznál voltam,és érdemben nem tudtak hozzászólni.

Rencz doktornőhöz áprilisra kaptam időpontot.

Milyen leleteket,vizsgálatokat érdemes addig elvégeztettni?Tudtok ebben kicsit segíteni?

Köszönöm

2012. febr. 14. 15:34
 9/10 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Ha meg tudod oldani nem fizetős helyen (mert a MensMentisben a te kérésedre semmit nem fognak előre kivizsgálni, hiába fizetős, csak Rencz dokinő kérésére, legalábbis nálam anno 3 éve így volt), akkor kell:

Terheléses vércukor vizsgálat (2, 3, vagy 5 pontos), pajzsmirigy működés vizsgálat (TSH, T3, T4),

erre a házidoki is be tud utalni.

A terheléses vércukor mellé jó lenne inzulint is nézetni, de ezt nem csinálnak mindenhol, főleg ingyen.

Próbálj esetleg utána járni, hogy hol tudod doki nélkül is levetetni.

Jó lenne kortizol szintet és férfihormon szintet is nézetni valakivel, ez már inkább nődoki lesz, valamint a ciklus 3-5. napján (ösztrogén, progeszteron, stb) és a peteérés után (ha van, erről jó lenne orvosi papír, hogy nyomon követték a tüszők növekedését) 1 héttel megint egy női hormon vizsgálat, hogy milyen a progeszteron szinted.

Valamint kell nőgyógyászati lelet a petefészkeid állapotáról, ha lehet ultrahangos képpel, hogy vannak-e ciszták, és jó lenne, ha a nődoki is leírná, hogy milyen panaszok miatt kezelt eddig és milyen kezelést alkalmazott.

Röviden egyelőre ennyi.

Hormonvizsgálatokat itt később kb. 3 havonta szoktak kérni, hogy ellenőrizzék, javul-e a MensMentisben bevezetett terápia hatására (elvileg ezt is lehet máshol intézni, csak a leletet viszed majd a doktornőnek).

2012. febr. 15. 15:21
 10/10 anonim ***** válasza:

Annak a válaszolónak írom, aki Rencz doktornőhöz megy. Én is hozzá járok és nagyon meg vagyok vele elégedve.

Én ezeket vittem magammal és elég volt:

- 3 pontos terheléses inzulin és cukor (2 pontos ne legyen, elsőre kell a 3 pontos)

- 3. napi és 21. napi hormonsor (LH, FSH, TSH, T3, T4, progeszteron, prolactin, tesztoszteron stb.)

- + vittem magammal 3 havi hőgörbét is

2012. febr. 16. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!