Aki az első terhességénél veszélyeztetett volt, a másodiknál (esetleg harmadiknál) is az volt? Személyes tapasztalok érdekelnének.
Nálam vérezgetés miatt kórház, majd veszélyeztetett terhesség volt. A második babánál már nem volt ilyen, problémamentes terhességem volt végig.
A hematóma nem biztos, hogy jelentkezik másodszor is, csak bízz benne, hogy minden rendben legye!
Barátnőm veszélyeztetett a második terhességénél is. Elsővel is vérezgetett, görcsölgetett az elején, és most a másodiknál is. De neki csak az első 12 hétben kellett feküdni mindkettővel. Mindkettőnél szedett valami magzatmegtartó gyógyszert (nem tudom, melyiket, de szerintem azt amelyiket te is). Most 16 hetes, már felkelhet, de nem erőltetheti meg magát, a másfél évesét nem emelgetheti, stb...
A terhességei előtt 2 vetélése is volt amúgy.
első vagyok
Mindkettőnél a betöltött 5. héttől barnás-rózsaszínes vérzésem volt, amire utrogestant kellett szednem 14. hétig. Aztán keményedések voltak mindkettőnél, az elsőnél még a 20 héten is volt vérzésem, szerencsére a másodiknál ilyen nem volt, de ott meg koraszülött lett a babám, szerencsére semmi baja nem lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!