Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki az aki most kzd próbálkozna...

Ki az aki most kzd próbálkoznak először a család alapításba, bővítésbe?

Figyelt kérdés

Mi a harmadik babánkat tervezzük. Nagyon izgatott vagyok mert most múlt el a menszim és megbeszéltük pàrpmmal nem védekezzünk már. :-) Lazàra vesszük a dolgot. Nem ovu tesztelek akkor leszünk együtt a párommal amikor szeretnénk ha jönni akar a következő baba mi örömmel várjuk.

Kinek hanyadig baba? Van kedvetek beszélgetni?

2014. szept. 23. 11:16
 1/10 anonim ***** válasza:
Szia a 3-dik hónap próbálkozásunk az első babával, remélem hogy sokat nem kell várnunk mert már nem bíróm. Nagyon várjuk a kis drágát.Volt egy vetélésem lassan egy éve azóta kétségbe vagyok esve hogy újra megtörténik vagy nem fog jönni a baba. De optimista vagyok és reménykedek.
2014. szept. 23. 11:30
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

" Lazàra vesszük a dolgot. Nem ovu tesztelek..."

Most ez nagyon bezzegelősre sikeredett. CSka hogy tudd, mindenki ilyen lazán kezdi, de nem mindenkinek lesz ám a nagy lazaságból baba pár hónap alatt, hanem lehet, h eltelik 6-12-25-38 hónap és akkor már jóhogy oda a kezdeti lazaság. Meg hát neked már könnyű dolgod van, van már 2 gyereked, mégsem ugyanaz, mint aki az elsőnél ovutezstelget pánikjában, mert gőze nincs arról, lehet-e egyáltalán egyetlen gyereke is az életben.

Szóval hátrább az agarakkal.

2014. szept. 23. 11:30
 3/10 anonim ***** válasza:
32%

Én még csak lazán sem szoktam kezdeni. Tudom, hogy mit szeretnék és már az elején sem aprózom el. Minek tördeljem a kis kezem feleslegesen mesu előtt. :)

4. baba

2014. szept. 23. 11:38
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem nagyképűségnek szántam. A lányomra én is teszteltem nagyon sokat. Senkit nem szándékoztam megbántani.
2014. szept. 23. 11:46
 5/10 anonim ***** válasza:
Szia!mi is szeretnénk egy harmadik babát,2 hónapja próbálkozunk,ma megjött.Első baba elsőre összejött,második 6-dik hónapban,most kiváncsi leszek mikor sikerül.
2014. szept. 23. 12:48
 6/10 anonim ***** válasza:

Annyira szörnyű, ahogy belekeserednek néhányan a babavállalásba-ami persze egy idő után érthető. Alap esetben az lenne a normális, ha (mint a Kedves Kérdező) csak hagynánk a dolgokat a maguk idejében bekövetkezni és nem görcsölnénk rá.

DE én 28 évesen párom 33 évesen már igencsak "megértünk" az első babánkra. Ha valaki első babára vár-vár és vár nem túl könnyű. Én speciel már most tövig rágom a körmeimet, mikor marad már végre ki. Elvileg egészségesek vagyunk, de hajlamos vagyok rágörcsölni mindenre. Pedig mi még nagyon rövid ideje próbálkozunk.

Kedves Kérdező! Nagyon csodálatos, hogy vállaltok 3.babát is :) Én is szerettem volna két-három gyereket, mivel nagy családban nőttem fel (8-an vagyunk testvérek) :) :) csakhát kicsit így is későn kezdtünk a csakádgyarapításhoz.

Nagyon sok erőt és kitartást kívánok. Remélem mihamarabb kopogtat a gólya nálatok :)

2014. szept. 23. 12:57
 7/10 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm szépen. :-) már nagyon iugulok mikor is lesz pozitív a tesztem.
2014. szept. 23. 13:32
 8/10 anonim ***** válasza:
ezerrel szorítok!! :) :) írj majd, mizu!! :)
2014. szept. 23. 13:44
 9/10 anonim ***** válasza:
A párommal három hónapja eldöntöttük, hogy tovább nem védekezünk. Úgy voltunk vele, hogy ha jön a baba, szerettetel várjuk. Persze én már a második hónapban elszomorodtam, amikor megint megjött, szóval nekem nem nagyon megy ez a lazaság :/ talán ez is a baj...
2014. szept. 23. 18:45
 10/10 A kérdező kommentje:
Nekem sem ment a lányommal és a fiammal. Mindig akkor lettem terhes amikor már nem gondoltam rá. Ezért gondolom, hogy most talán menni fog. De lehet nem főleg következő hónapban. :-)
2014. szept. 23. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!