Ki az aki most kzd próbálkoznak először a család alapításba, bővítésbe?
Mi a harmadik babánkat tervezzük. Nagyon izgatott vagyok mert most múlt el a menszim és megbeszéltük pàrpmmal nem védekezzünk már. :-) Lazàra vesszük a dolgot. Nem ovu tesztelek akkor leszünk együtt a párommal amikor szeretnénk ha jönni akar a következő baba mi örömmel várjuk.
Kinek hanyadig baba? Van kedvetek beszélgetni?
" Lazàra vesszük a dolgot. Nem ovu tesztelek..."
Most ez nagyon bezzegelősre sikeredett. CSka hogy tudd, mindenki ilyen lazán kezdi, de nem mindenkinek lesz ám a nagy lazaságból baba pár hónap alatt, hanem lehet, h eltelik 6-12-25-38 hónap és akkor már jóhogy oda a kezdeti lazaság. Meg hát neked már könnyű dolgod van, van már 2 gyereked, mégsem ugyanaz, mint aki az elsőnél ovutezstelget pánikjában, mert gőze nincs arról, lehet-e egyáltalán egyetlen gyereke is az életben.
Szóval hátrább az agarakkal.
Én még csak lazán sem szoktam kezdeni. Tudom, hogy mit szeretnék és már az elején sem aprózom el. Minek tördeljem a kis kezem feleslegesen mesu előtt. :)
4. baba
Annyira szörnyű, ahogy belekeserednek néhányan a babavállalásba-ami persze egy idő után érthető. Alap esetben az lenne a normális, ha (mint a Kedves Kérdező) csak hagynánk a dolgokat a maguk idejében bekövetkezni és nem görcsölnénk rá.
DE én 28 évesen párom 33 évesen már igencsak "megértünk" az első babánkra. Ha valaki első babára vár-vár és vár nem túl könnyű. Én speciel már most tövig rágom a körmeimet, mikor marad már végre ki. Elvileg egészségesek vagyunk, de hajlamos vagyok rágörcsölni mindenre. Pedig mi még nagyon rövid ideje próbálkozunk.
Kedves Kérdező! Nagyon csodálatos, hogy vállaltok 3.babát is :) Én is szerettem volna két-három gyereket, mivel nagy családban nőttem fel (8-an vagyunk testvérek) :) :) csakhát kicsit így is későn kezdtünk a csakádgyarapításhoz.
Nagyon sok erőt és kitartást kívánok. Remélem mihamarabb kopogtat a gólya nálatok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!