Miért van? (A többi lent. )
Figyelt kérdés
Miért van az, hogy vannak olyan nők, akik már jól kiélték magukat, tehát kiégtek, egyszer csak az eszükbe jut az, hogy szűni kéne legalább egy gyereket, ezért gyorsan felcsípnek egy palit, majd elkezdenek asszonyosan viselkedni, mintha előtte a szűziesség megtestesítő bálvány fétisei lettek volna?
Ez szerintem nem normális. Miért nem kezdik felnőttkorukat egyből normálisan?
2014. júl. 31. 21:17
2/7 anonim válasza:
Mert már végre kitombolták magukat, és itt az ideje, hogy megállapodjanak és tisztes családanya válljon belőlük. Mert benőtt a fejük lágya. Van egy mondás, miszerint a ku...kból lesz a legjobb feleség. /Vagy kutyából mégsem lesz szalonna?/.
3/7 anonim válasza:
Ez nagyfa..ág,h kur.ából lesz a legjobb feleség!!akinek olyan a felfogása azoknak komolyan. Avérébe van..nekem volt egy barátnőm közel 100emberrel feküdt össze 25eves koraig(még leirni is szégyeny)!!aztan jött egy marha aki hajlandó volt felvállalni mert olyan híre van,h a kutya nem áll vele szóba,aztan szült egy gyereket neki..es hát persze,h megcsalta.és allandóan azon agyalt,h kivel milyen jó lenne még osszefeküdni..persze mar nincsenek együtt és ugyan úgy él mint tiniként basz.ik össze-vissza!!közbe dől belőle a nagy ősanya duma,ő egy nagyon komoly nő allandóan lepasszolja a gyerekét,h pasizzon..szánalom de másokat oszt a facebookon,h mikyen rossz anyak bezzeg ő..teljesen hiteltelen!!igaz kutyából nem lesz szalonna..nekem pl.egy ilyen nő se adhatna tanácsot,h neveljem. Agyerekem mert teljesen hiteltelen egy ilyen nő!!
4/7 anonim válasza:
minden nő babáról álmodik, gyerekként babázik még a fent említett típus is.
csak férfit nehéz mellé találni és ez visz vakvágányokra.
5/7 anonim válasza:
Nekem még gimis koromban volt egy osztálytársnőm, aki füvel -fával...., aztán 23 évesen férjhez ment, szült két gyereket, és példás családanya lett belőle. Ennek már kb. 10 éve. Lenyugodott.
6/7 anonim válasza:
A férfiak hibája,h valaki elku..vul:))) hát persze és a ki nem az meg csak szent pasikkal kezdett!!en elitélem ezeket a nőket szánalom az összes sajnálom,h ilyen helyről bújik ki az a gyerek ahol már megfordult egy varos!
7/7 A kérdező kommentje:
Hát, igen. Egy nő erkölcsi "tisztasága", esetlegesen visszahathat a gyermekére. Azért a gyereknek, gyerekeknek sem mindegy, hogy mi jellemezte anyjuk múltját. Pláne, ha az ismeretségi körben az évtizedekig ismert marad...
2014. aug. 1. 21:21
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!