Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mik az esélyeim a barátcserjével?

Mik az esélyeim a barátcserjével?

Figyelt kérdés
Tényleg segíti a PCO-s nők teherbeesését? Mennyi idő után szokott általában eredmény lenni? A vérzést is beállítja? Önmagában mennyire hatékony? Melyik a legjobb barátcserje alapú készítmény Magyarországon?
2010. jan. 20. 11:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt PCOS-em, de a barátcserjével nagyon jó tapasztalataim vannak.

Én Zafír barátcserje kapszulát szedtem, babásodásra, PMS tünetek ellen és közti vérzésre, 3 cikluson át. A hatás a 3. ciklusban kezdett mutatkozni: eltűnt a közti vérzésem, megszűntek a PMS tüneteim. Ráadásul teherbe is estem - ennek nem tudom, van-e köze a barátcserjéhez.

Mások pozitív tapasztalatát csak olvastam: a szabálytalan ill hosszú ciklusokat megregulázza, a progeszteronszintet növeli, a prolaktinszintet csökkenti, a pms tüneteket szintén.

Ártani nem árt. :-) Az orvosok komolyan se veszik, gyógyszerrel együtt is lehet szedni.

2010. jan. 20. 11:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Én 2. hónapja szedem, mert elhúzódó a menzim. Szerintem alacsony a progeszteron szintem. Előző hónapban semmi, de most a menzi után már nem pecsételek napokig. Remélem, ez még csak a kezdet...
2010. jan. 20. 14:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Pcos vagyok,2 hónapja szedem, remélem segít,h beálljon a ciklusom.Én a Zafírt szedem.Ja,meg Metformint szedek.Te mit szedsz?
2010. jan. 20. 15:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Én semmit. Orvosom szerint a metformin függőséget okoz és tönkreteszi a májat meg a vesét, ezért nem írt fel. Clostyt meg nem lehet a ciszták miatt.
2010. jan. 20. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!