Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Xepil gyakran szellemcsíkos?...

Xepil gyakran szellemcsíkos? Kinek volt már? Képet kérhetnék róla?

Figyelt kérdés
Köszönöm előre is! Nekem most kettőn is lett nagyon halvány csík, de mivel tényleg halvány inkább szellemcsíknak veszem. Csak azért furcsa mert előtte semmi sem jött ki rajta.
2014. szept. 18. 21:45
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Ha nem jön meg holnap, akkor vasárnap megcsinálom a digitális tesztet. Azon nem kell majd csíkot keresni.

Köszönöm hogy írtatok! :)

2014. szept. 19. 11:07
 12/14 A kérdező kommentje:
3 nap késéssel végül megjött, viszont az xepileken továbbra is kijöttek a halvány csíkok, amíg a többi teszt teljesen negatív lett...
2014. szept. 24. 06:26
 13/14 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy valami elindult, csak nem fejeződött be :( Velem ez volt múlt hónapban, bár nekem azért ennél egyértelműbb tesztjeim voltak, szóval lehet, hogy nálad nem is erről van szó. Ne keseredj el, próbálkozzatok tovább! Drukkolok, hogy minél hamarabb babázz! :)
2014. szept. 24. 11:06
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én is viszont kívánom Neked! :)
2014. szept. 24. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!