Xepil gyakran szellemcsíkos? Kinek volt már? Képet kérhetnék róla?
Figyelt kérdés
Köszönöm előre is! Nekem most kettőn is lett nagyon halvány csík, de mivel tényleg halvány inkább szellemcsíknak veszem. Csak azért furcsa mert előtte semmi sem jött ki rajta.2014. szept. 18. 21:45
1/14 anonim válasza:
Nekem nagyon halvany volt nemvart utani napon.most itt alszik es lassan 7honapos.emailbe tudok kepet kuldeni.
2/14 anonim válasza:
Nemvàrt előtt 3 nappal nagyon halvány volt. Hugom is aznap csinált egyet neki száradás után sem volt semmi. Mi azóta a 12.héten járunk. ;)
3/14 A kérdező kommentje:
Gratulálok Nektek! A képet megnézném ha lehet. :)
2014. szept. 18. 22:04
6/14 anonim válasza:
2.vagyok
Az enyém fotón nemigen látszott :)
7/14 A kérdező kommentje:
Fotózni nem igazán lehet, a telefonom sem a legjobb de itt egy kép:
2014. szept. 19. 05:16
8/14 anonim válasza:
Ígéretes :)) drukkolok,hogy erősödjön :)
9/14 anonim válasza:
Mintha valamit én is látnék...de nem tudom. Talán pár nap múlva. :)
10/14 anonim válasza:
Tesztelj pár nap múlva. Nagyon halványan látok valamit de ebből még bármi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!