Peteérés domináns tüsző nélkül?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam UH-n, ami 10 mm-es follikulust írt le 7 mm-es nyálkahártyával. A hőgörbe meg az ovulációs tesz szerint ma ovulálok. Lehetséges ez?2014. szept. 17. 16:52
21/26 anonim válasza:
kérdező nem neked írtam hanem az utolsónak :)
22/26 anonim válasza:
16 /21 nek írtam.....egyébként kérdező ez most neked szól...:) ha kérdezel akkor a választ is fontold meg és ne csak azért kérdezz, hogy a magad feltevésed erősítsd meg...:)
24/26 anonim válasza:
egyébként kedves kérdező te is érzed hogy valami nem ok hiszen legalább háromszor háromféleképpen tetted fel ugyanazt a kérdést :P
25/26 anonim válasza:
16-os vagyok,meg az első... bocs 5 éve várok babára....csak segíteni akartam...de van akinek nem lehet.Bocs.
26/26 anonim válasza:
előző vagyok,második(nem első) .Peteérési zavarom van,de még nekem is nagyobbra nő a petesejtem,11,3 FSH szinttel.....szóval csak ezért gondoltam hogy gond van....az én első orvosom is rámondta az első vizsgálataimra hogy semmi bajom nincs,aztán ennek 5 éve.Na ennyit akartam még hozzátenni,amúgy nem kevertem össze az endióometrózist meg a pco-t,de azt mondta a dokim hogy mindkettót műtéttel lehet maximálisan kizárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!