Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Peteérés domináns tüsző nélkül?

Peteérés domináns tüsző nélkül?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam UH-n, ami 10 mm-es follikulust írt le 7 mm-es nyálkahártyával. A hőgörbe meg az ovulációs tesz szerint ma ovulálok. Lehetséges ez?

2014. szept. 17. 16:52
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Lehet. Nekem is jo lenne ha mar hasonlot latna az orvos, de sajna mar dupla adagot szedek a gyogyszerbol
2014. szept. 17. 19:16
 2/26 anonim ***** válasza:
Nem,ekkora petesejt nem fog megrepedni..most.19-21 mm a jó méret.
2014. szept. 17. 19:44
 3/26 anonim ***** válasza:
bocsi az offért, de mitől van az hogy egy petesejt nem nő meg elég nagyra?
2014. szept. 17. 22:07
 4/26 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Nálam hormonális zavar van, már dupla dózis Clostilbegyt-et szedek, és tegnap látott csak a doki a 14dik ciklusnapomon 2 db 10 mm-es tüszőt, de azt mondta, hogy majd még meglátjuk, hogy nőni fog-e, mert 25 mm-es lenne a jó méret. :(
2014. szept. 19. 08:18
 5/26 anonim ***** válasza:
a 10 mm tüsző elég kicsi....tehát az ovu teszt a nem megfelelő pco-nál gyakori hogy pozitívat mutat az ovu teszt ezért szoktak a pco -ok nagyobb érzékenységű tesztet rendelni....fastest.hu -n lehet.....az érett tüsző 20-25 mm nél reped az hogy van e benne érett petesejt sajnos már talány.....repedhet a tüsző korábban is a magas lh szint miatt és akkor valszeg a benne lévő petesejt éretlen még.....
2014. szept. 19. 08:45
 6/26 anonim ***** válasza:
elég jól értek a hőgörbékhez ha gondolod dobd fel és megnézem neked
2014. szept. 19. 08:46
 7/26 anonim ***** válasza:
másodiknak valszeg elírtad tüszőre gondoltál és nem petesejtre
2014. szept. 19. 08:48
 8/26 A kérdező kommentje:

[link]

Itt van a hőgörbém.

Az a "fura", hogy két nappal korábbra, azaz az UH előtti napra jelöli az ovulációt (az ovu teszt meg az UH utáni napra.

Még annyi, hogy most kezdek belejönni a hőmérésre,szóval az első 1-1,5 hét szerintem ezért cikk-cakkos egy kicsit.

Előre is köszi!

2014. szept. 19. 09:00
 9/26 anonim ***** válasza:
nos.....első megállapítás nagyon alacsony az alaphőd....ami tuti biztos pajzsmirigy működés problémát mutat....pm alulűködést....ezért mindenképpen felkeresnék egy endokrinológust ahová beutaló szükséges de a nőgyógyászoddal egyeztetve biztos fog adni....ott fognak neked csinálni teljes hormonképet.....ovud tuti nem volt....mivel az ovut a hőben az mutatja, ha follikuláris az az a hőgörbéd első felénél legalább három tizeddel nagyobb hőt produkálsz legalább folyamatosan négy napig.....a hőd nagyon ugrál....lehetőleg mindig egy időben mérd felkelés előtt pisi előtt és szájban...digivel a csipogás után még öt percig ....így méred e ?
2014. szept. 19. 09:11
 10/26 A kérdező kommentje:

Köszi! Néhány hónapja voltam teljes hormonvizsgálaton, minden jó volt! Az alacsony hő nem lehet attól, hogy a szájpadláson mérem? Mert azt észrevettem már, hogy ha reggel kiszáradt szájjal ébredek (nyitott szájjal alszom) és rögtön úgy mérem, sokkal kevesebbet mutat.

Ez az első hónapom fogamzásgátló után, lehet ez is beleszámít. De következő hónapban csináltatok még egy hormonpanelt.

2014. szept. 19. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!