Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Peteérés domináns tüsző nélkül?

Peteérés domináns tüsző nélkül?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam UH-n, ami 10 mm-es follikulust írt le 7 mm-es nyálkahártyával. A hőgörbe meg az ovulációs tesz szerint ma ovulálok. Lehetséges ez?

2014. szept. 17. 16:52
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

mit jelent a minden jó ?

Ezzel vigyázni kell mert ha nem endos doki nézte a hormonjaidat akkor bizony ők hamar rámondják a szarra is hogy jó a a tsh ami a pm et mutatja 1-2 közt kell legyen....kettő felett pm alulműködés van....nem attól alacsony....szerintem a pm működésed nem ok.....

2014. szept. 19. 09:23
 12/26 anonim ***** válasza:
offolok....a fogi gátlóra nem figyeltem....akkor még az főként bezavarhat- a fogamzásgátló tele van ösztrogénnel....amitől egy mesterséges ösztrogén dominancia jön létre...ami ugye a teherbeesés második nagy akadálya...na most ez a sok ösztrogén minden hormon működését befolyásolja....kell idő mire helyre áll a szervezeted
2014. szept. 19. 09:26
 13/26 A kérdező kommentje:
Tsh 1,95 volt.
2014. szept. 19. 09:29
 14/26 A kérdező kommentje:

Hallod, most azért beparáztattál... Persze köszönöm, hogy próbálsz segíteni, ne értsd félre!

Próbáltam hívni az endokrinológus ismerősömet, csak pont vizitel. Megkérdezem, mikor érdemes újra nézni a hormonpanelt. Amúgy tényleg nincsenek hypothyreosisos tüneteim. Remélem tényleg csak a fogamzásgátló zavar még be.

Amúgy szerinted mitől lett pozitív az ovu tesztem? Nem, nem vagyok PCO-s, tuti.

2014. szept. 19. 09:46
 15/26 A kérdező kommentje:
Beszéltem endokrinológussal, azt mondta csak a görbe alapján, főleg, ha volt megtöretés nem gondolna pm. gondra. Azt mondta a TSH-t a fogamzásgátló nem nagyon befolyásolja. Ha volt pozitív ovu tesztem, az feltételez ovulációt. Minden esetre nézünk egy TSH-t meg egy 21. napi progeszteront. De még egyszer köszönöm a segítséged. Eszembe se jutott volna, így meg legalább kizárok egy sor hormonális problémát.
2014. szept. 19. 11:20
 16/26 anonim ***** válasza:
Azt szeretném kérdezni hogy honnan tudod hogy PCO kizárt?Csak azért kérdezem,mert nekem volt lapar műtétem és ott tudták csak kizárni egyértelműen.Neked volt olyan?De nehogy itt megíjjeszünk,hallgass mindenben az orvosodra,csak kérdeztem,hátha segít.
2014. szept. 19. 11:35
 17/26 A kérdező kommentje:
Onnan tudom, hogy egyetlen tünete sem áll fenn nálam: nem vagyok túlsúlyos, nincs a petefészkemben egyetlen cysta sem, a teljes hormonpanelem (köztük az androgének is)normális tartományban van, nem szőrösödök, nincsenek pattanásaim, van rendszeres megnstuációm. És az, hogy az első gyógyszer nélküli ciklusban nem esek teherbe (ami még nem biztos), nem jelent semmit.
2014. szept. 19. 12:22
 18/26 anonim ***** válasza:
kedves utolsó a pco -t és az endometriozist nem kevered véletlenül ? a pco policisztás ovarium sindroma...ami együtt jár IR-el és nem mindig cisztás petefészekkel ...rendszertelen ciklussal....tüszőrepedés nélküli ciklussal ...szörösődés, hízás vagy de sovány nők is lehetnek pco-sak-az endometriozist laparoszkópiás műtéttel zárják ki....kedves kérdező nem akartalak paráztatni :) de én elég régóta elemzem mások görbéjét is az 1,9 jó ...de nem árt kicsit körbejárni az okokat mert 35,7 és ilyen hők azért nem a legjobbak....
2014. szept. 19. 12:23
 19/26 A kérdező kommentje:
Nem nem keverem össze. Az endometriósis a méh üregén kívül elhelyezkedő méhnyálkahártya. Cilkusos fájdalom, szabálytalan ciklus, fájdalmas közösülés/székelés, stb. Na, ezek sem állnak fenn nálam.
2014. szept. 19. 12:31
 20/26 A kérdező kommentje:
Nem akarok vitatkozni senkivel. Elmegyek a vérvételekre meg áttérek a hüvelyi hőmérőzésre (ott több, mint 1 fokkal magasabbakat mérem, amikor ott is mértem.) Meg használom az ovu tesztet, mert több nőgyógyásztól és az endokrinológustól is azt hallottam, hogy az megbízhatóbb,mint a hőmérőzés. Meg persze eljárok UH-ra nézegeti, hogy növögetnek-e a tüszőim. Aztán, ha ezek nincsenek rendben, akkor kezdek el agyalni különböző betegségeken. Ennyi erővel agyalapi mirigy mirigy daganatom is lehet vagy egyéb ectopiás hormontermelő tumorom...
2014. szept. 19. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!