A ma mért 20 mm-es domináns tüsző mikor fog megrepedni?
Az orvosom amikor 18mm-es tüszőt látott nálam azt mondta hogy a következő 3-4 napban legalább naponta egyszer szeretkezzünk. Én rácsodálkoztam hogy nem e sok a naponta, hiszen mindenhol írják hogy ilyenkor jobb két naponta, hogy több és fittebb spermák legyenek, de az orvosom ezt megcáfolta (hozzáteszem hogy híres lombikos orvos, úgyhogy érti a dolgát).
Naponta szeretkeztünk (na nem kötelezően, mi amúgy is ilyenek vagyunk) és sikerült is teherbe esnem.
Ez ma Vagy holnap megreped,nekem is volt igy es uh alapjan másnap megrepedt,mert harmadnapra mar nem volt ott.
Ma-holnap legyetek egyutt,de nekem egyszer azt mondta a dokim 10-16.napig 2 naponta legyünk egyutt.(ez 27napos ciklus mellett)
Nekem kedden mertek egy mar tobb mon 20mm tuszot. Es meg repoedt meg, mett fasj a hadasm a derekam is leszakad, a reggeli hom sem ugrott meg fel. Hetvegen eserlyes lkesz Nalad is.
Nekem minbden masnapi egyuttlet javasolt a doki. Mert a spermak ket napig elvannak bent es jobban fel is frissulnek 48 ora alatt. Persze csinaljatok ahogy csak akarjatok a vegeredmeny a lenyeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!