Ki hisz az ilyenekben?
Arra gondolok, hogy pl. valaki kiszímtja a te és a párod születési dátuma alapján, hogy mikor lesz kisbabátok, ha egyáltalán lesz. Mit gondoltok erről?
Ha van pozitív véleményetek, várom.
én hiszek az ilyenben.
meg a sárkányokban, és a repülő csészealjakban is...
nem tűnik fel, h lehúzás az egész. ilyet kb azok a nyuggerek hisznek el, akik a BPTV-n hívogatják a telejósdát...
Nincs pozitív véleményem. Ha a születési dátumhoz ilyen információk kötődnének, akkor vibráló, örökké pörgő, társaságközpontú Nyilas lennék pl, míg a valóságban otthonülő, csendes (bár igen erős akaratú) nőci vagyok.
REgyszóval nem hiszem, hogy a sornunk a csillagokban lenne megírva, vagy hogy a bolygók állása és hasonlók a legcsekélyebb mértékben is befolyásolnák.
De ha van itt valaki, aki ért pl a Jónás módszerhez, akkor javaslom, hogy játsszunk egy játékot. Egerben születtem 1977.12.15-én, 15:25-kor. Jónás módszer szerint mikor foganhatott a babám tavaly augusztusban? (Na, erre én is kíváncsi vagyok, bejön-e.) Hazudni nem fogok a valóságról, csak hogy nekem legyen igazam; megvan a görbém a ciklus.hu-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!