Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki hisz az ilyenekben?

Ki hisz az ilyenekben?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy pl. valaki kiszímtja a te és a párod születési dátuma alapján, hogy mikor lesz kisbabátok, ha egyáltalán lesz. Mit gondoltok erről?

Ha van pozitív véleményetek, várom.

2010. jan. 19. 15:29
 1/5 anonim ***** válasza:
53%

én hiszek az ilyenben.

meg a sárkányokban, és a repülő csészealjakban is...

nem tűnik fel, h lehúzás az egész. ilyet kb azok a nyuggerek hisznek el, akik a BPTV-n hívogatják a telejósdát...

2010. jan. 19. 15:34
 2/5 anonim ***** válasza:
azt elhiszem, hogy meg lehet mondani, hogy jó a kapcsolatunk, mennyire illünk össze, boldogak leszünk e együtt hosszú távon, mik lesznek a problémáink egymással, de ez e gyerek téma, szerintem ezt nem tudják kiszámítani
2010. jan. 19. 15:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2010. jan. 19. 15:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Nincs pozitív véleményem. Ha a születési dátumhoz ilyen információk kötődnének, akkor vibráló, örökké pörgő, társaságközpontú Nyilas lennék pl, míg a valóságban otthonülő, csendes (bár igen erős akaratú) nőci vagyok.

REgyszóval nem hiszem, hogy a sornunk a csillagokban lenne megírva, vagy hogy a bolygók állása és hasonlók a legcsekélyebb mértékben is befolyásolnák.

De ha van itt valaki, aki ért pl a Jónás módszerhez, akkor javaslom, hogy játsszunk egy játékot. Egerben születtem 1977.12.15-én, 15:25-kor. Jónás módszer szerint mikor foganhatott a babám tavaly augusztusban? (Na, erre én is kíváncsi vagyok, bejön-e.) Hazudni nem fogok a valóságról, csak hogy nekem legyen igazam; megvan a görbém a ciklus.hu-n.

2010. jan. 19. 16:00
 5/5 anonim ***** válasza:
A Jónás-naptár nálam 2 hetet tévedett a fogantatás dátumánál, ami ugyebár 28 napos ciklussal enyhén szólva is vicces..., ráadásul a nemét se találta el. Tehát még csak 50 %-ban se jött be.:)
2010. jan. 19. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!