Aki hisz az ilyenekben, a kettő közül melyik igaz?
Aki álmunkban szeret,az a valóságban is.
vagy
Az álmoknak mindig az ellenkezője igaz.
Fontos lenne,gyakran álmodom azt,hogy az a srác,akit szeretek,utál,az unokatesóm meg szerelmes belém...
Figyelj , én nem hiszek az ilyenekben de az álmoknak van valóság tartalma.
Álmodban csak gondolkodol. De nem úgy mint nap közben. Egyszerre akár 100-700 dolgon is gondolkozol. ÉS a történteket jobban fel tudod dolgozni átgondolni.
Ha azt látod hogy szeret akkor valami ojasmi lehet hogy a reakcióiból úgy gondolod hogy lehetséges.
De persze felőlem ragaszkodhtasz az ezotériához. Nekem ez a véleményem.
Az álmok a tudatalatti üzenetei. Van, hogy a vágyainkat, az érdeklődési körünket, a félelmeinket, esetleg a mindennapjainkat jelenítik meg és van, hogy szimbólumokkal üzen, amit a saját élethelyzeteinkre kell lefordítanunk.
Lehet még hallani nagyritkán olyan álmokról, amikben a jövőnkre van utalás.
De ezek a szeret-nem szeret álmok inkább a reményeinket, vagy a félelmeinket mutatják általában.
Ez így igaz, ahogy az előttem szólók mondják.
Viszont az általában tényleg igaz, hogy ha példűul valakinek megálmodod a halálát, akkor az az illető annál egészségesebb lesz. Szóval nem tudom.
Köszönöm a válaszokat,hasznosak voltak!:)
És megnyugtattatok.Akkor remélem,tényleg csak azért álmodom,hogy utál,mert ettől félek,és nem azért,mert tényleg utál:)
Egyébként még jöhetnek válaszok,vélemények!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!