Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hát lehet így teherbe esni?

Hát lehet így teherbe esni?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy 14 hónapja kiderült, hogy hormonproblémám van és írt fel a doki Clostylbegit nevű gyógyszert. Mikor szedtem volt PÉm, mikor nem, akkor nem volt. Így bizonyos időközönként szendnem kellett. Most dupla adagot javasolt 3 hónapig folyamat. Én ettől a gyógyszertől meghalok. Fáj a hasam, ideges vagyok, csattogok, pedig nem vagyok ilyen. Így szexelni sem tudok, mert olyan feszült vagyok, hogy csak na. Ok. Ez az egyik rész. A másik, hogy tényleg ilyen rossz a közérzetem és a baba nem jön, csalódás minden hónapban. Sírok ha meglátok egy kisgyereket. Van valaki hasonló helyzetben, hasonló tünetekkel? HOgy lehet ezt kezelni?
2010. jan. 19. 09:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia.Én a harmadik clostys hónapon vagyok túl,amúgy pedig négy éve küzdök PCO-val.Most Gonal-F injekciót is kaptam.A mellékhatások engem is megviselnek.Állandóan aludnék,feszült vagyok és nekem se mindeg esik jól a szex.Peteérésem ebben a hónapban volt elősször és nagyon reménykedem,hogy összejött a baba,de még 12 napig nem tesztelhetek.Kezelni?Hát ez igen nehéz dolog.Én is hol így hol úgy viselem.Az a baj,hogy minden gondolatunk a bébi körül forog.Én se tudok másra gondolni.Próbálj meg egy kicsit lazítani,nézz meg egy filmet,vagy menj el sétálni vagy ülj be valahová egy teára a barátnőiddel.Lazíts.Hidd el segíteni fog.A párod hogy viseli a mellékhatásokat?

És ha volt peteérésed hogy hogy nem lettél terhes?Akkor nem voltatok együtt?

2010. jan. 19. 09:38
 2/3 A kérdező kommentje:

hát ez az. arra gondolok, hogy más gond is lehet, amiért még nem jött baba, de a további vizsgálatokkal (méhátfúvás) nyárig várunk az orvos tanácsára. férjem? szegény. hétvége óta folyamat veszekszünk. most ő sem türelmes. bár néha olyan érzésem van, direkt idegesít. Lazulással nincs gond, sportolok, eljárok otthonról, nem vagyok rágörcsölve a témára, csak .... a mellékhatások.

1 év hosszú idő, 4 év még hosszabb.

Köszönöm a bíztató szavakat! sok sikert kívánok nektek a babához, hajrá és remélem 12 nap múlva pozitív lesz a teszted!!!!!!!

2010. jan. 19. 09:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia Első vagyok.Köszönöm és én is remélem,hogy nektek is hamarosan bővil a kis család.Puszi
2010. jan. 19. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!