Hát lehet így teherbe esni?
Szia.Én a harmadik clostys hónapon vagyok túl,amúgy pedig négy éve küzdök PCO-val.Most Gonal-F injekciót is kaptam.A mellékhatások engem is megviselnek.Állandóan aludnék,feszült vagyok és nekem se mindeg esik jól a szex.Peteérésem ebben a hónapban volt elősször és nagyon reménykedem,hogy összejött a baba,de még 12 napig nem tesztelhetek.Kezelni?Hát ez igen nehéz dolog.Én is hol így hol úgy viselem.Az a baj,hogy minden gondolatunk a bébi körül forog.Én se tudok másra gondolni.Próbálj meg egy kicsit lazítani,nézz meg egy filmet,vagy menj el sétálni vagy ülj be valahová egy teára a barátnőiddel.Lazíts.Hidd el segíteni fog.A párod hogy viseli a mellékhatásokat?
És ha volt peteérésed hogy hogy nem lettél terhes?Akkor nem voltatok együtt?
hát ez az. arra gondolok, hogy más gond is lehet, amiért még nem jött baba, de a további vizsgálatokkal (méhátfúvás) nyárig várunk az orvos tanácsára. férjem? szegény. hétvége óta folyamat veszekszünk. most ő sem türelmes. bár néha olyan érzésem van, direkt idegesít. Lazulással nincs gond, sportolok, eljárok otthonról, nem vagyok rágörcsölve a témára, csak .... a mellékhatások.
1 év hosszú idő, 4 év még hosszabb.
Köszönöm a bíztató szavakat! sok sikert kívánok nektek a babához, hajrá és remélem 12 nap múlva pozitív lesz a teszted!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!