Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Komolyan ezt mar nem ertem?

Komolyan ezt mar nem ertem?

Figyelt kérdés
Ma 4-ik napja hogy kesik a reggeli hőm 37.2, az alap hőm 36.7,36.8 szokott lenni, egy nappal a nem vart utan teszteltem negativat (25-os erzekenyseguvel).a mellem a nem vart napjan durrant be, pedig a peteerestol szokott es eltart amig meg jon.talan meg is sikerult?

2014. szept. 12. 12:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Igen volt! A nemvárt után olyan 2. vagy 3. napon (nem emlékszem pontosan) lett negatív. El is könyveltem,hogy nincs baba hisz már kimutatta volna. Aztán csak nem jött meg csak nem,megint teszteltem.( kb 4.5.napomon.) Reggel 6kor első vizeletből valami p betűs tesztel,látom negatív.. Mérgesen visszafeküdtem az ágyamba:) 9 fele felkeltem és lám ott volt egy picike kis NAGYON halvány második csík :)

(Gondolom ezt hívják idő túlinak) Nem bírtam magammal, még aznap csináltam délelőtt egy gabriel tesztet,ami bár halvány volt ,de mégis pozitív:) Rá 1 napra megint egy gabrel teszt,határozottabb pozitív:) 2 nap múlva erős pozitív :)

Nekem 30-31 naposak a ciklusaim és az első pozi tesztem kb a 35-36. napomon lehetett.. A dokim ezt azzal magyarázta,hogy később fogant meg a baba:) Plusz hosszúak a ciklusok így nem középidőben van a peteérésem.:)

2014. szept. 12. 13:33
 12/17 A kérdező kommentje:
Gratulalok neked.! Es koszonom a valaszod!:) akit erdekelne megirom mi lett! (Ha meg jott vagy ha pozi lesz a teszt) olyan rossz mikor nincs vege a sztorinak.
2014. szept. 12. 13:35
 13/17 anonim ***** válasza:
Így van! Várjuk!
2014. szept. 12. 13:37
 14/17 anonim ***** válasza:
Nincs mit! És én várom a folytatást.. És szurkolok neked/nektek:)
2014. szept. 12. 13:42
 15/17 anonim ***** válasza:
Várom én is, és drukkolok!
2014. szept. 12. 20:56
 16/17 A kérdező kommentje:
Ma reggel elsobol csinaltam egy 25os tesztet negativ lett.kedden kellett volna megjonnie, ma mar szombat.hat ilyen meg soha nem volt nem is tudom mit gondoljak..de a mellemen ugyan olyan erzesem van mint mensi elott szokott talan kitolodott a ciklusom.nem ugy faj mint amit sok helyen olvastam hogy mellbimbo erzekenyseg..
2014. szept. 13. 10:51
 17/17 anonim ***** válasza:
vagy csak holnap kell megjönnie, és világon semmi különös nem történik. :(
2014. szept. 13. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!