Komolyan ezt mar nem ertem?
Igen volt! A nemvárt után olyan 2. vagy 3. napon (nem emlékszem pontosan) lett negatív. El is könyveltem,hogy nincs baba hisz már kimutatta volna. Aztán csak nem jött meg csak nem,megint teszteltem.( kb 4.5.napomon.) Reggel 6kor első vizeletből valami p betűs tesztel,látom negatív.. Mérgesen visszafeküdtem az ágyamba:) 9 fele felkeltem és lám ott volt egy picike kis NAGYON halvány második csík :)
(Gondolom ezt hívják idő túlinak) Nem bírtam magammal, még aznap csináltam délelőtt egy gabriel tesztet,ami bár halvány volt ,de mégis pozitív:) Rá 1 napra megint egy gabrel teszt,határozottabb pozitív:) 2 nap múlva erős pozitív :)
Nekem 30-31 naposak a ciklusaim és az első pozi tesztem kb a 35-36. napomon lehetett.. A dokim ezt azzal magyarázta,hogy később fogant meg a baba:) Plusz hosszúak a ciklusok így nem középidőben van a peteérésem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!