Ti hogyan készültetek a gyermekáldásra?
Szia!
Én nem "csináltam" semmit,nem volt tervezett baba így nagyon nem is tudtam volna:) Nem szedtem vitamint,nem voltam vizsgálaton,illetve,de mert pont előtte voltam rákszűrésen és rá 3-4 hétre derült ki hogy terhes vagyok:) de azt nem a terhesség miatt csináltattam meg,hanem amúgy is kellett! Nem ettem mást nem ittam mást! Hm kb ennyi:)
Azóta már a 26.hétben vagyunk és eddig minden probléma mentesen zajlik:) Remélem továbbra is így lesz:)
Utolsó, megkérdezhetem, hogy milyen teákat ittál? Nekem mensi utáni barnázásom van, és nem szeretném, ha ez befolyásolná a babát, múlt hónapban nem jött össze, reméljük a második hónap szerencsésebb lesz :)
Kérdező: nekünk ez lesz a 2. próbálkozós hónapunk. Én hőmérőzök, de csak kiváncsiságból, amúgy is tudom, mikor van peteérésem. Akkor vagyunk együtt, amikor szeretnénk, annyit tettem, hogy múlt hónapban elkezdtem szedni a folsavat.
Dugtunk :)
Amúgy semmi tervezés nem volt benne (a védekezés abbahagyásán kívül). Ráadásul az első hetekben még nem tudtam, hogy terhes vagyok, nyaraltunk, na ott mindent csináltam, csak egészségesen nem éltem.
A terhesség problémamentes volt, az eredménye pedig már 4 hónapos és makkegészséges.
Én a 9 hónap című műsort ajánlom. Meg tudod nézni a videó megosztón, sok apró film, végig vezet a terhességen, minden tudnivalóján. Jobb mintha itt olvasgatsz. Orvosok szakszerűen tájékoztatnak a kis filmen.
A magzatvédő vitamin a terhesség előtt is nagyon fontos.
A bárányhimlő és a rubelóla előtti védőoltást is beadattam, mivel én nem voltam gyerekkoromban...
Nőgyógyászati vizsgálat, rákszűrés még előtte. Volt egy kis gyulladásom a méhszájon azt rendbe kellett szedni.
A fogorvossal nézettem át a fogaimat, meg panoráma röntgen, mivel terhesség alatt ezt nem lehet.
Olvasd még el az optimális családtervezést a neten, keress rá.
Most más nem jut az eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!