Ki, mit tud Dr. Aszódi Ágnes Szülész-nőgyógyászról?
Vélemények, és tapasztalatok érdekelnének.
Szülés, terhesgondozás tapasztalatok?
Én évek óta hozzá járok a 6. kerületi sztk-ba, és soha nem volt negatív tapasztalatom vele. Néha éreztem, hogy esetleg rosszabb napja van mint máskor, de őszintén, kinek nincs?
19 éves koromtól mostanáig, tehát 9 éve tart jelenleg a “viszonyunk”, eleinte még fogamzásgátló tabletta miatt mentem, aztán csak a rákszűrésekre, majd kiderült hogy van egy miómám ami miatt 3 havonta visszarendelt hogy figyeljük, és ma pedig terhesség megállapításon voltam nála.
Amint kimondtam hogy elmaradt a menstruációm és pozitív tesztem is van, láttam rajta hogy boldog lett, és kedvesen megkérdezte hogy “örülünk” neki? Nem úgy ahogy máshol szokták hogy “na és megtartja vagy mi lesz?!”, hanem tényleg empatikusan és átérezve az én örömömet.
Sajnálom, hogy ennyi negatív hozzászólást látok róla, nekem sosem volt ilyen tapasztalatom vele kapcsolatban.
Bár már nem aktuális az eredeti kérdés, de én is leírom a tapasztalatomat, ugyanis kicsit ledöbbentem, amikor megláttam ezt a sok negatív véleményt Aszódi Ágnesről, olyan értelemben, hogy azt hittem, valami miatt csak velem viselkedett ilyen lekezelően és flegmán.
Még 2020-ban voltam nála magánrendelésen (munkahelyi biztosításon keresztül, tehát legalább nem a saját pénzem bánta - kivéve a sok gyógyszert), bakteriális fertőzéssel kezelt, úgy hogy jó pár alkalommal kellett hozzá visszamennem. Sajnos a viselkedése velem szemben nem változott ez idő alatt, így pedig az én véleményem sem. Előzőleg semmit nem tudtam róla, nem néztem utána, hogy ki ő, vagy milyen orvos, így teljesen látatlanban mentem hozzá.
Hozzá nem értőként nyilván nem tudom megmondani, hogy az eljárása orvosilag helyes volt-e vagy nem, de azért kicsit furcsának tartottam, hogy egymás után 3 antibiotikum kúrát kellett végigcsinálnom, mire negatív lett a kenet, és persze jó sokszor visszamennem hozzá.
Amit most már még furcsábbnak találok, hogy ő anno engem is miómával diagnosztizált (épp mint ez előttem hozzászólot), és ugyanúgy azt akarta, hogy 3 havonta menjek hozzá vissza kontrollra emiatt. A legjobb azt volt, hogy kb. semmiről nem tájékoztatott ezzel kapcsolatban, legalábbis saját magától nem, úgy kellett pár dolgot kihúznom belőle. Mintha automatikusan tudnom kellett volna, hogy mi az a mióma, és mi fán terem..
Természetesen nem mentem vissza hozzá, miután a bakt. fetőzés megszűnt, mert úgy voltam vele, hogy ha kontrollokra is kell emiatt járnom, akkor nem hozzá fogok visszajárni.
További érdekesség, hogy kb. fél évvel később éves szűrővizsgálatokra mentem, ÉS
- az UH-n az orvos nem látott semmit. Persze hozzátette, hogy a hüvelyi UH sokkal pontosabb, ha a női szervekről van szó, de ő az alhasi UH-n nem lát miómát.
- a szűrők utolsó állomása volt a belgyógy., aki A-Z-ig kikérdezett, és említettem neki a miómát mint meglévő betegséget/állapotot, illetve, hogy a nőgyógy. (név nélkül) mit mondott, és egyből rávágta, hogy hagyjam ott az az orvost, mert csak le akar húzni! Azt mondta, hogy ha nincs aktív panaszom a miómával kapcsolatban, akkor teljesen felesleges 3 havonta kontrollra járni! Mivel a belgyógyász nagyon rendes volt, figyelmes és alapos Aszódi drnővel ellentétben, így inkább neki hittem, még úgy is, hogy nem ez a szakterülete.
- végül: amikor legutoljára voltam nőgyógy.nál (újabb "remek" orvos... Én nem értem. Az összes ilyen, vagy csak nekem sikerül találomra kiválasztanom az összes arrogáns bunkót?!), nem említettem neki semmit a miómáról, mert kiváncsi voltam, hogy ő látni fogja-e, és csodák csodájára, ő nem diagnosztizált vele.
Ezek alapján tényleg megkérdőjelezendő (stílusától függetlenül), hogy mi igaz, és mi nem abból, mi ténylegesen szükséges, és mi nem abból, amit a doktornő mond...
Tehát, én sem ajánlom!
Ugyanitt: Dr. Dömötöri Gyulát sem ajánlom. Ha létezik ilyen, a stílusa még rosszabb, mint Aszódié.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!