Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki, mit tud Dr. Aszódi Ágnes...

Ki, mit tud Dr. Aszódi Ágnes Szülész-nőgyógyászról?

Figyelt kérdés

Vélemények, és tapasztalatok érdekelnének.

Szülés, terhesgondozás tapasztalatok?

2010. jan. 18. 15:08
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
7. Terhességi hetemen a csengery utcai terézvárosi eü szolgálaton teljesen stresszbe hozott, hogy pikk-pakk el kell döntenem, hogy magán vagy állami ellátásban akarom a terhesgondozást. Azt hittem igaza van mondtam is várandós barátnőknek,hogy 9.hétig el kell dönteni. Erre mindenki orvosa röhögött és aztán az én magán dokim is, hogy mindenki azt csinál amit akar, lehet járni állami és magán intézménybe egyszerre csak a szülés helyét kell eldönteni. A magán dokim szerint Aszódi le akart rázni. A kommentek alapján hangulatember, velem most nagyon fagyos kioktató volt, magánrendelésen biztos össze tudja szedni magát.Évekkel korábban viszont kedves volt velem amikor méhpoliptól féltem, ultrahangot csinált és mondta hogy minden rendben.
2021. márc. 10. 09:57
 22/27 anonim válasza:
Ha még nézi valaki a kérdést..Évekkel ezelött én is voltam nála a magánrendelésén. Akkor még 15ezer ft volt egy alkalom nem 25 :O,tudom mert úgy kellett összespórolnom a pénzt (részmunkaidős állás..) na szóval elmentem hozzá,a stílusával nem volt baj,de a vetkőzés több ideig tartott míg a vizsgálat..Felírt egy gyógyszert a gondomra ami természetesen nem használt.. Majd mivel nem volt hetente 15ezrem erre,elmentem a Csengery utcai sztkba,és mikor beléptem megkérdezte,hogy miért vagyok én itt mikor újpesten van a magánrendelője. Nem tudom orvosként milyen hisz nem hozott rendbe,de nekem gyanús,h a magánrendelésén csak a pénzre megy..
2021. jún. 20. 08:03
 23/27 anonim ***** válasza:

Én évek óta hozzá járok a 6. kerületi sztk-ba, és soha nem volt negatív tapasztalatom vele. Néha éreztem, hogy esetleg rosszabb napja van mint máskor, de őszintén, kinek nincs?

19 éves koromtól mostanáig, tehát 9 éve tart jelenleg a “viszonyunk”, eleinte még fogamzásgátló tabletta miatt mentem, aztán csak a rákszűrésekre, majd kiderült hogy van egy miómám ami miatt 3 havonta visszarendelt hogy figyeljük, és ma pedig terhesség megállapításon voltam nála.

Amint kimondtam hogy elmaradt a menstruációm és pozitív tesztem is van, láttam rajta hogy boldog lett, és kedvesen megkérdezte hogy “örülünk” neki? Nem úgy ahogy máshol szokták hogy “na és megtartja vagy mi lesz?!”, hanem tényleg empatikusan és átérezve az én örömömet.

Sajnálom, hogy ennyi negatív hozzászólást látok róla, nekem sosem volt ilyen tapasztalatom vele kapcsolatban.

2022. máj. 12. 22:28
 24/27 anonim válasza:
60%

Bár már nem aktuális az eredeti kérdés, de én is leírom a tapasztalatomat, ugyanis kicsit ledöbbentem, amikor megláttam ezt a sok negatív véleményt Aszódi Ágnesről, olyan értelemben, hogy azt hittem, valami miatt csak velem viselkedett ilyen lekezelően és flegmán.

Még 2020-ban voltam nála magánrendelésen (munkahelyi biztosításon keresztül, tehát legalább nem a saját pénzem bánta - kivéve a sok gyógyszert), bakteriális fertőzéssel kezelt, úgy hogy jó pár alkalommal kellett hozzá visszamennem. Sajnos a viselkedése velem szemben nem változott ez idő alatt, így pedig az én véleményem sem. Előzőleg semmit nem tudtam róla, nem néztem utána, hogy ki ő, vagy milyen orvos, így teljesen látatlanban mentem hozzá.

Hozzá nem értőként nyilván nem tudom megmondani, hogy az eljárása orvosilag helyes volt-e vagy nem, de azért kicsit furcsának tartottam, hogy egymás után 3 antibiotikum kúrát kellett végigcsinálnom, mire negatív lett a kenet, és persze jó sokszor visszamennem hozzá.

Amit most már még furcsábbnak találok, hogy ő anno engem is miómával diagnosztizált (épp mint ez előttem hozzászólot), és ugyanúgy azt akarta, hogy 3 havonta menjek hozzá vissza kontrollra emiatt. A legjobb azt volt, hogy kb. semmiről nem tájékoztatott ezzel kapcsolatban, legalábbis saját magától nem, úgy kellett pár dolgot kihúznom belőle. Mintha automatikusan tudnom kellett volna, hogy mi az a mióma, és mi fán terem..

Természetesen nem mentem vissza hozzá, miután a bakt. fetőzés megszűnt, mert úgy voltam vele, hogy ha kontrollokra is kell emiatt járnom, akkor nem hozzá fogok visszajárni.

További érdekesség, hogy kb. fél évvel később éves szűrővizsgálatokra mentem, ÉS

- az UH-n az orvos nem látott semmit. Persze hozzátette, hogy a hüvelyi UH sokkal pontosabb, ha a női szervekről van szó, de ő az alhasi UH-n nem lát miómát.

- a szűrők utolsó állomása volt a belgyógy., aki A-Z-ig kikérdezett, és említettem neki a miómát mint meglévő betegséget/állapotot, illetve, hogy a nőgyógy. (név nélkül) mit mondott, és egyből rávágta, hogy hagyjam ott az az orvost, mert csak le akar húzni! Azt mondta, hogy ha nincs aktív panaszom a miómával kapcsolatban, akkor teljesen felesleges 3 havonta kontrollra járni! Mivel a belgyógyász nagyon rendes volt, figyelmes és alapos Aszódi drnővel ellentétben, így inkább neki hittem, még úgy is, hogy nem ez a szakterülete.

- végül: amikor legutoljára voltam nőgyógy.nál (újabb "remek" orvos... Én nem értem. Az összes ilyen, vagy csak nekem sikerül találomra kiválasztanom az összes arrogáns bunkót?!), nem említettem neki semmit a miómáról, mert kiváncsi voltam, hogy ő látni fogja-e, és csodák csodájára, ő nem diagnosztizált vele.

Ezek alapján tényleg megkérdőjelezendő (stílusától függetlenül), hogy mi igaz, és mi nem abból, mi ténylegesen szükséges, és mi nem abból, amit a doktornő mond...

Tehát, én sem ajánlom!

Ugyanitt: Dr. Dömötöri Gyulát sem ajánlom. Ha létezik ilyen, a stílusa még rosszabb, mint Aszódié.

2023. aug. 10. 21:45
 25/27 anonim ***** válasza:
Kedves 24-es válaszoló!Sajnos én is több embertelen nőgyógyászba belebotlottam már. Valószínűleg az emberek félelme a szülés körüli történések miatt, a magánrendelések, a korábbi hálapénz kitermelt egy olyan réteget, aki ebből szeretett volna minél jobban megélni, de nem alkalmas a szakmára...
2023. szept. 16. 04:59
 26/27 anonim ***** válasza:
Sajnos volt szerencsém igaz nem hozzá! De kedves családtagjàhoz akivel egy magánrendelőjük volt és hàrom évig félrekezelt!!!! Egy vérvétel alapjàn ami másik két orvosnak megmutatva egyértelmű volt ,hogy nem szabad lett volna ilyen gyógyszert szednem ,mert nem az volt az alap problémàm....sírni tudnék ,hogy ezt mind egészségügyileg ,mind lelkileg és nem utolsósorban ANYAGILAG ki fogja nekem honoràlni ,hogy ennyi pénzt hordtam oda neki....nekik....és igen egy darab rohadt cetlit -vizsgálati lapot nem adtak ki a kezükből egy vizsgàlat után sem ....nemhogy szàmlàt !!!!! Természetesen csak készpénzes fizetés volt lehetséges vajon miért is??? Mikor ide felléptem és a doktornőről alkotott rengeteg negatív kommentet meglàttam hàt megàllapítottam hogy családban marad....na ez az amikor vki nem azért gyógyít mert elhivatott hanem a pénz miatt!És igen mindketten marha ügyesen csinàltàk mert egy igazolàst nem adtak semmiről.... felháborító....de az hogy félrediagnosztizál valakit csak amiatt hogy évekig hozzajarjon az ember akárcsak receptért egyenesen felháborítónak tartom!!!! Nekem szándékosan kàrosította a felírt gyógyszerrel az egészségemet a kedves ex! Milyen ember az ilyen???? Sírni tudnék...
febr. 1. 11:14
 27/27 anonim ***** válasza:
Már nagyon ráférne a számonkérés az ilyen orvosokra is! Semmi nem maradhat büntetlen! Szerintem úton vagyunk oda, hogy az ilyeneket a betegeik és a hozzátartozóik fogják meglincselni!
febr. 4. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!