Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki, mit tud Dr. Aszódi Ágnes...

Ki, mit tud Dr. Aszódi Ágnes Szülész-nőgyógyászról?

Figyelt kérdés

Vélemények, és tapasztalatok érdekelnének.

Szülés, terhesgondozás tapasztalatok?

2010. jan. 18. 15:08
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
67%
Szia!Hozzá jártam terhesgondozásra, a terézvárosi sztk-ba, igazán lelkiismeretes, csupaszív doktornő, odafigyel a betegeire. Ikrekkel voltam terhes, 2 hetente vérvételen voltam, nehogy valami baj legyen a terhességemmel.Azt hiszem újpesten van a magánrendelője.Sajnos nem nála szültem, mert a férjem fogadott nekem egy magánorvost a 30.héten, akivel régóta ismerték egymást, de vele negyedannyira nem voltam megelégedve, mint Aszódi doktornővel! Csak jót tudok mondani róla.
2010. márc. 14. 14:22
 2/27 anonim válasza:
62%

Sziasztok,

Dr. Aszódi Ágnessel kapcsolatos tapasztalataimat, véleményemet szeretném itt leírni. Mivel korábban is a Csengery utcai rendelőbe jártam nőgyógyászatra (Szegi Józsefhez), ezért volt szerencsém találkozni Aszódi Ágnes doktornővel is, utólag már bánom ezt a találkozást.

Saját tapasztalataim szerint kifejezetten arrogáns, türelmetlen , és orvosi esküjét sem tudom, elfelejtette-e, vagy milyen alapon beszélt és viselkedett úgy velem, ahogy.

Mivel már lehet online is időpontot kérni a Csengery rendelőbe, én is így foglaltam, és időben meg is érkeztem. Ez azért fontos információ, mert elvileg az időpontot foglaló betegekre "mindig jut elég idő". Akkor még csak 9 hetes kismama voltam, és rendszeresen erős fájásaim voltak, ezért kértem - volna - szakmai véleményt, van-e ezzel teendőm, jól van-e a baba, stb. Ehhez képest, amit kaptam, napokig nem tudtam kiheverni. Nem egy kismamához, de egy bármilyen emberhez képest méltatlanul beszélt velem a doktornő, és anélkül , hogy megkérdezte volna, mi a panaszom, közölte, hogy várnak rá kint, és rohannia kell egy értekezletre, ne tartsam fel. Mindezt kaptam azért, mert korábban ő is elfelejtett tájékoztatni arról, mikor kellett volna döntenem pl. dokiról , választott kórházról (nem akartam a helyileg illetékes kórházba menni), ill. a vizsgálatokról sem tájékoztattak, így leleteket sem tudtam magammal vinni.

Ezen húzta fel magát az értekezletre rohanó doktornő, és ezért el sem látott.

Soha életemben nem találkoztam még ilyen tapintatlan orvossal, mint ő, és remélem, leszek olyan szerencsés, hogy még véletlenül sem találkozunk többet, semmilyen körülmények között, mert a mai napig (5 hét telt el) sem tudtam megemészteni, hogy miféle ember (orvos?) lehet az, aki úgy beszél a kétségbeesett kismamával, hogy az sírva jön ki a rendelőből? (és ezt az orvos szó nélkül hagyta, nem is érdekelte)

Szóval senkinek, semmilyen vizsgálathoz, terhesgondozáshoz meg pláne nem ajánlom dr. Aszódi Ágnest.

2012. máj. 8. 13:46
 3/27 anonim válasza:
42%

En a magan rendeleseire jarok es miattam a keddi rendeleset felboritotta es egy nappal elorebb rakott mert nem ugy tudtam elszabadulni a munkahelyemrol!

En szeretem nagyon!!

2012. okt. 26. 11:40
 4/27 anonim válasza:
85%
Csatlakoznék a második hozzászóláshoz, ugyanilyen tapasztalatom volt, sajnos én is sírva mentem haza. Nem csak arrogáns volt és lekezelő, sajnos le is húzott nem kevés pénzzel olyan vizsgálatért, amit nem kértem és a kötelező vizsgálatot, amire szükségem lett volna, nem tudta elvégezni és persze csak személyesen árulta el, hogy szülést sem vezet le. Emiatt gyorsan másik orvost kell keresnem, csak sajnos nem állok úgy, hogy hetente több tízezres nagyságrendű összeget adjak ki olyan vizsgálatokra, amikre nincs is szükségem. Ilyen orvossal még nem volt dolgom és remélem többet nem is lesz.
2013. jan. 8. 22:02
 5/27 anonim ***** válasza:
Én ma voltam nála, nagyon kedves hölgy. Nem jópofizik, de gyorsan és jól végzi a dolgát. Nekem semmilyen rossz érzésem nem volt vele kapcsolatban. És nem magánrendelésen jártam, hanem a területi rendelőben. Bár senki nem várakozott előttem, üres volt a váró. Laza napja lehetett.
2013. nov. 19. 15:20
 6/27 anonim válasza:
Egy undorító házsártos gusztustalan gerinctelen nőszemély akit kár hogy nem tiltanak ki az orvosi kamarából. Egy gyereket elveszítettem miatta, most ugyan abban az sztk-ban más orvoshoz mentem, csak pont szabadnapos volt afp eredményért mentem, megnézte a leletet és 0,67 értéknél mosolyogva kijelentette hogy valószínűleg Down kóros a gyerekem.
2014. jan. 31. 14:39
 7/27 anonim ***** válasza:
Atyaisten - hát ez hajmeresztő
2014. jún. 25. 11:49
 8/27 anonim ***** válasza:

De akkor kihez "érdemes" ott egyáltalán menni

Aki normális

2014. jún. 25. 11:50
 9/27 anonim ***** válasza:
Mennyibe kerül nála egy magánrendelés rákszűréssel?
2014. nov. 17. 12:28
 10/27 anonim válasza:
100%
Senkinek nem ajánlom! Annyira lekezelő volt, meg sem hallgatott. Türelmetlen volt, siettetett. Annyira átlátszó volt, hogy le akar minél előbb rázni. Én azt is megértem, ha valakinek rossz napja van(bár én mindig ilyen hangulatában fogtam ki), de egy orvos esetében az lenne a legkevesebb, hogy meghallgatja a beteget és nem bagatellizálja el a problémát. Persze adott névjegyet, ha esetleg problémám lenne, akkor van magánrendelője, ahol szívesen lát. Hát erről ennyit.....Ha fizetek, akkor hajlandó meghallgatni, ezt tudtam leszűrni ebből. Lehet, hogy tényleg jó orvos, ha megfizeted az árát. Viszont ez így embertelen és gusztustalan hozzáállás.
2015. ápr. 15. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!