Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki, mit tud Dr. Aszódi Ágnes...

Ki, mit tud Dr. Aszódi Ágnes Szülész-nőgyógyászról?

Figyelt kérdés

Vélemények, és tapasztalatok érdekelnének.

Szülés, terhesgondozás tapasztalatok?

2010. jan. 18. 15:08
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Én is osztom a negatív véleményeket. Csak rámtukmált egy fogamzásgátlót (aminek a felírásáért biztos megkapja a jutalmát), de az nem érdekelte, hogy folyamatosan gombás fertőzést kaptam miatta. Ezen kívül méhszájsebbel akart operálni, mint kiderült egy másik orvosnál, indokolatlanul. Gondolom itt is csak egy kis hálapénzt akart bezsebelni.
2015. máj. 25. 19:43
 12/27 Susulyka1124 válasza:
Voltam én is a doktornőnél, semmilyen negatív tapasztalatom nem volt,teljesen higgadt nyugodt volt, semmiféle lekezelés, vagy rossz élményem nem volt.
2017. máj. 22. 09:18
 13/27 anonim válasza:
100%

Sziasztok!

Ugy erzem nekem is meg kell osztanom a tapasztalatom a "doktornőről", akivel sajnos ma volt szerencsem talalkozni, először és utoljára... Remélem, miután ezt elolvassátok, jobban meggondoljátok hogy kibe teszitek a bizalmatok/pénzetek.

Az orvosi központba foglaltam hozzá vizsgálatot, ahol egy héten csak kétszer dolgozik. Vérvételem volt előtte, 2 órát utaztam Pestre a vizsgálatért, a vérvétel után közvetlenül be is hívtak. Nála arogansabb, flegmább, lekezelőbb orvossal soha eddigi életem során sehol nem találkoztam. Pontosan olyan helyzetben éreztem magam mint egy vizsgázó akit a tanára kérdezget a válaszokat nem is méltatva, a hangsúly abszolút a kioktatáson volt. Elmondtam a panaszom (fertőzés) körülírni időm sem volt mert csak jöttek a kérdések: milyen fogamzasgátlót használ, közöltem nem szedhetek gyógyszert ugyanis öröklött trombózishajlamom van, amit most jelenlegi vérvétellel szeretnék újfent kivizsgáltatni. Akkor eddig honnan tudta? Minek vizsgáltatni nem tudta hogy ez genetikailag öröklődik, az értéke nem változik, kidobott pénz volt a vizsgálat... Mondom nem vagyok unintelligens doktornő eddig is felfogtam hogy egy öröklött betegség vagy fennáll vagy nem, viszont nem mindegy hogy MILYEN öröklődés: homo v heterozigótás, ugyanis ez emelheti a kockázatot... Belgyógyász javasolta a vizsgálat elvégzését, de ő lehülyézte... Majd miután fel kellett feküdni a vizsgálóasztalra, szerencsétlen ápoló póbált rámtukmálni egy csomagot ami még 18 ezer forint lenne... Elmagyarázni nem sikerült, hogy mit tartalmaz pontosan a csomag és MIÉRT IS lenne szükség az elvégzésére... És még rámszól hogy miért ilyen feszült hát lazítson már... A végén még azt is oda kellett szúrnia, hogy inkább az ő plusz csomagjukat csináltam volna a trombózisvizsgálat helyett...

Szóval magyarul hazajövök külföldről (ott élek)szabadságra, abban reménykedem ha több mint 20ezer forintot kifizetek egy szakorvosnak, talán legalább tiszteletet és TANÁCSOKAT kapok cserébe, ezzel szemben kaptam egy összvissz 10 percnyi oltást, lenézést és megalázást. Pont egy nőgyógyásznál, ahol egy nő véleményem szerint a legkiszolgáltatottabb. Semmi más nem volt lényeg számára, csak hogy minden mondat pontosítva legyen és fitogtassa "orvosi" (semmilyen ) tudását. A fertőzésem típusát se mondta meg, jelzem ezt eddig minden előző nőgyőgyász képes volt (vírus vagy baktérium okozta). Nem a másik vizsgálatom volt kidobott pénz, hanem EZ! Borzasztóan megbántam, hogy őt választottam. És szégyennek tartom hogy egy orvosi egyetem elvégzése és több évnyi praktizálás után ennyi emberség és tisztelet szorult belé. Nekem is van diplomám és emberekkel foglalkozom , de mégis képes vagyok minden nap emberként bánni velük és empátiát tanusítani. Abszolút egyetértek az előző negatív véleményekkel, én is csak forrongtam magamban, azért döntöttem hogy kiírom magamból inkább, bár a szemébe is mondhattam volna a vélemenyem, vagy hallgathattam volna az első 5 perc utani megérzésemre: hogy most felállok és elmegyek innen vizsgálat ide vagy oda, de velem ne engedjen meg senki ilyen lekezelő, ocsmány, méltatlan tiszteletlen hangnemet, ingyen sem, főleg nem ennyi pénzért!!!!! Az az ember, akinek pedig láthatóan az egész világgal problémája van, az NE MENJEN ORVOSNAK!!!!

2017. nov. 23. 22:04
 14/27 anonim válasza:
100%
Én is csak negatívat tudok róla mondani. Egy arrogáns, lekezelő, lelkiismeretlen nő akinek csak a pénzed kell! Odamentem a magánrendelésére azzal, hogy ajánljon valami hormonmentes fogamzásgátlási módszert. Erre közölte, hogy ott a gumi. Mondom de azt sem szeretem, mert kiszáradok tőle, meg amúgyis a partneremet szeretném érezni nem egy gumidarabot. Majd közölte hogy hát akkor mit akarok, ő nem tud csodát tenni?! Pfff.. Anélkül is jópár módszert tudok még ami nem gyógyszer hogy orvos lennék, csak azért mentem, hogy kiválasszuk a számomra legmegfelelőbbet. Elmondtam neki azt is, hogy azért nem akarok gyógyszert szedni, mert az Unokatestvéremnek 2 oldali tüdőembóliája lett tőle és én is ettől félek. Mire majdhogynem leb***ott, hogy akkor engem miért nem vizsgáltatott még ki a háziorvos, hiszen ilyenkor kötelező... na persze. Majd miután végeztünk a vizsgálattal csak beutalt egy májfunkció és egy Leiden-mutáció vizsgálatra +11 000ft-ért... hogy majd az eredményeimmel menjek vissza és meglátjuk milyen gyógyszert ír... de ez még nem minden. 2 héttel később megjött a rákszűrésem eredménye, amire ráírta, hogy HPV tipizálás szükséges... talán mondanom sem kell, hogy nem csináltattam meg a vérvizsgálatokat és kontrollra se mentem vissza 8000-ért, hanem kerestem egy igazi orvost, aki megnézte a leletem valamint megvizsgált és azt mondta, hogy se a lelet se amit ő látott nem indokolja azt, hogy ráírta a papírra a HPV-t. Magyarul csak le akart húzni még néhány bőrt rólam. Soha életemben nem találkoztam még ilyen minősíthetetlen orvossal, nem is értem hogyan praktizálhat még...
2018. júl. 30. 11:27
 15/27 anonim válasza:
100%
Utolsó voltam. Azt el is felejtettem, hogy a másik orvos azt mondta olyan pici a méhem, hogy ha kérném se írna fel gyógyszert, szóval ennyit a gyökér Aszódi dr. nőről...
2018. júl. 30. 11:28
 16/27 Orsolya84 válasza:
Véletlenül kerültem Aszódi doktornőhöz egy magánklinikán, ahol a korábbi kezelőorvosom nem volt elérhető a számomra megfelelő időpontban. Egy fél évvel ezelőtti vizsgálatom eredményét szerettem volna megbeszélni, valamint kényes témában kikérni a véleményét, erre kritikán aluli stílusban számonkért, hogy "minek jár maga szűrésre, ha aztán nem jön vissza hónapokig". Megjegyzem, a fél évvel ezelőtti szűrésem után háromszor is jártam nőgyógyásznál, csak nem nála... A klinikán egy komplett szűrőcsomagra jelentkeztem be, amely ultrahangot is magában foglalt, de azt a Doktornő nem végezte el. A rákszűrésem közben, mikor közöltem vele, hogy spirál van fenn nekem, odabökte, hogy "bátor" és, hogy "ennél több mindent már nem lehet levenni egy nőből" (komplett szűrés). Majd a végén foghegyről, csak úgy mellékesen megjegyezte, hogy "méhszájsebe van, de ezt nyilván tudja". Nos, nem tudtam. Elmondtam neki, hogy a fél évvel ezelőtti rákszűrésemen semmi jele nem volt méhszájsebnek, de ezek után sem volt hajlandó (magánrendelésen!!) megfelelő felvilágosítást adni, hogy mi a teendő vele. Gyakorlatilag egyetlen kérdésemre sem válaszolt érdemben, annyival lezárta, hogy majd a legközelebbi kontroll vizsgálaton megbeszéljük. Természetesen nem lesz legközelebb, legalábbis vele. Mellbevágó arroganciájára és az ellátás minőségére való tekintettel először és utoljára jártam nála. "A beteg, mint ember" mottó hangzatos, de sajnos a gyakorlatban az ellenkezőjét tapasztaltam. Senkinek nem tudom jó szívvel ajánlani.
2019. febr. 28. 21:15
 17/27 anonim válasza:
Senkinek sem ajánlom,én sem.Azon kívül,hogy fintorog és szemmel láthatóan nem érdekli a beteg.Nem empatikus,türelmetlen,lekezelő,konzultáció elég drága,ahhoz képest,hogy feltettem egy kérdést,hogy van egy tippem,lehet-e vajon ez a betegségem.ránézett az arcomra,és kijelentette teljesen kizárt. Tulajdonképpen vizsgálatra sincs szükség,ha már az arcról letudja olvasni,mi a gond,de sajnos,végül volt vizsgálat,amiről ígérte is nem fog fájni.Annyira fájt,hazáig ülni,de még állni sem tudtam,csak sírtam.És úgy nézett rám a doktornő mintha még nekem kellene zavarban lennem,hogy ilyet állítok,és panaszkodom.A betegségem más orvos gyógyította meg végül,biztos hiányzott aznap az iskolából,amikor ezt tanulták.
2019. nov. 3. 19:28
 18/27 anonim válasza:

Sziasztok!

Megosztanám én is a tapasztalatomat a doktornővel kapcsolatban, remélem hasznos lesz az info.

A magánrendelésére jelentkeztem be, rákszűrést szerettem volna,illetve a már diagnosztizált endometriózisom okozta panaszaim miatt kértem volna tanácsot a kezelést illetően.

Miután behívott a rendelőbe,már megütköztem a modortalanságán, megpróbáltam bemutatkozni, erre elfordult, leült, és közölte, hogy mondjak egy nevet(!). Eléggé kiakadtam. Egy A4-es lapra kézzel elkezdte felvenni az adataimat, számítógép, asszisztens nincs. Kérdezte, milyen gyógyszert szedek, stb. Mikor mondtam, hogy milyen fogamzásgátlót használok, szabályosan nekem esett, hogy mit gondolok, ezt nem szedhetem 35 éves kor felett(43 vagyok). Mondtam, hogy az előző orvosom írta fel. Elkezdtem mondani,miért jöttem,hogy komoly fájdalmaim vannak az endometriózis miatt, erre közli, hogy ez sebészre tartozik, nem rá, minek mentem ezzel hozzá. Köpni-nyelni nem tudtam. Mondtam neki, hogy a kezelést szeretném megbeszélni és segítséget szeretnék kérni, mert hetek óta össze vissza vérzek, fájdalmaim vannak nyilván az endometriózis miatt. Kérdezte, hogy kimaradt-e esetleg egy szem fogamzásgátló,mire én mondtam, hogy igen. Hozzá tettem, hogy ilyen már sokszor elő fordult velem, biztosan mással is, de soha semmilyen problémát nem okozott. Közölte,hogy meg is van a baj, mert ha kimarad egy bogyó, akkor végig vérzem a ciklust, ez köztudott szerinte. Ezek szerint ez csak az én szervezetemnek nem volt köztudott, mivel évek óta szedem és ilyen soha nem fordult elő. Szerinte egy szoptatós kismamáknak való fogamzásgátló megoldja minden gondomat, de természetesen ezt majd a következő alkalommal fogja felírni. Mindezt elképesztően arrogáns,flegma és lekezelő hangnemben, ami az egész bent töltött idő alatt jellemző volt. Felfeküdtem ezután a vizsgáló asztalra, megcsinálta a rákszűrést, nyomkodta a hasamat és közölte, hogy itt nincs begyulladva semmi, innen nincs mit kioperálni. Namármost akinek esetleg ilyen betegsége van, az tudja, hogy a kioperálandó dolgokat nem minden esetben lehet kitapintani és a gyulladás is a menstruáció idején áll fenn. Ezen kívül az ultrahang sem nagyon mutatja ki, a legbiztosabb diagnózis műtéti úton lehetséges, de én ezen már túl voltam, 15 éve már műtöttek ezzel. Közölte, hogy azért csinál egy hüvelyi utrahangot(az legalább volt),ami kb. 2 percig tartott, nem mondanám alaposnak. Sokkot akkor kaptam, amikor vizsgálat közben lenéztem,pont mikor a vizsgáló fejet kihúzta, és azt láttam, hogy a fejen semmiféle védőeszköz nincs!! Ezt nevezem higiéniának! Na, akkor már menekülni akartam. Végül egy fecnire felírta, hogy milyen beutalókat kérjek a háziorvostól, nem ő írt, mint ahogy a korábbi orvosom. Ez a fecni a bizonyíték, hogy ott jártam,mert sem egy ambuláns lapot,de számlát vagy nyugtát sem adott. Ezután már meg sem lepődtem, hogy nem hangzott el, van-e kérdésem. Nem volt, menni akartam gyorsan. A kérdésemre, hogy mennyivel tartozom, közölte, hogy 30 ezer forint, ebből 5 ezer a rákszűrés,25 ezer a konzultáció. Azt hittem, hogy lefordulok a székről, és nem kifejezetten az összeg miatt, hanem hogy ezért kellett ennyit fizetnem, ezért a semmiért.

Én már szültem 2 gyereket, nem vagyok túl fiatal, találkoztam jónéhány orvossal életem során, de ilyet még életemben nem tapasztaltam. Mikor kiértem az utcára, alig bírtam ki sírás nélkül.

Ez volt az én történetem,és látom, nem csak én jártam így.

Szóval mindent összevetve én csak rosszat tudok mondani, szerencsés, aki nem így járt. Remélem hasznos volt ez az írás, bízom benne, hogy megfontolja mindenki,aki hozzá szeretne menni. Mindenkinek jó egészséget kívánok!

2020. aug. 5. 22:10
 19/27 anonim válasza:
Én is írok mert eléggé sok itt a negatív vélemény emiatt nagyon félve mentem el a Csengery utcai rendelèsére. A rossz tapsztalatok ellenére velem egy tündér volt, és soha nem voltam még olyan rákszűrésen ami ennyire gyors lett volna mint ez. Én nagyon ajánlani tudom, biztosan egy év múlva is hozzá megyek majd vissza.
2020. szept. 24. 13:11
 20/27 anonim válasza:
Egyszer voltam nála de soha többé! Arrogáns, lekezelő ráadásul tett egy gusztustalan undorító megjegyzést, hogy milyen jó nekem hogy háztartásbeli vagyok akkor ezek szerint a férjem tart el? Szakmailag sincsen a toppon.....senkinek nem ajánlom...
2020. dec. 26. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!