Terhes lehetek?

Figyelt kérdés
Barátommal július 26.án feküdtünk le óvszer nélkül.. Én pedig 2-3 napja egyre rosszabbul érzem magam.. A menstruációm 8 napja késik, sokkal fáradékonyabb vagyok mint általában, a fejem nagyon fáj napok óta, a hasam időnként görcsöl és tegnap hányingerem is volt.

2014. szept. 3. 01:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Valószinűleg az vagy. De mért pont a szüzesség kategóriába írtad? Amúgy én is azt hittem hogy csak egy kis 1x éves kislány vagy... Csinálj tesztet és irány a doki.
2014. szept. 3. 02:13
 12/17 A kérdező kommentje:
Valamiért nem engedte a megfelelő kategóriába írni.. De köszönöm szépen a válaszokat! :)
2014. szept. 3. 02:16
 13/17 anonim ***** válasza:
Troll kérdés.
2014. szept. 3. 02:32
 14/17 anonim ***** válasza:

Több mint valószínű, hogy az vagy, vegyél tesztet, az már kimutatja.

Egyébként, ha tervezve van akkor mi oka a kérdésnek? Ide akkor szoktak jönni, ha nem kívánnak teherbe esni.

2014. szept. 3. 02:47
 15/17 anonim válasza:

Ezt a kérdést miért olyan embereknek teszed fel akik semmit sem értenek az orvostudományhoz és maximum csak az elsősegély vizsgájuk van meg?! Amit valószínűleg már akkor elfelejtettek amikor lerakták a jogsit.

Falnak megyek az ilyen emberektől... Honnan tudnánk? Ott vagyunk, beléd látunk? Gyógyszertár, orvos, kórház, nőgyógyász. Ilyen messze van??? Le merem fogadni, hogy kocsival maximum 5 perc a gyógyszertár...

2014. szept. 3. 04:57
 16/17 anonim ***** válasza:
És július 26. óta nem jött meg és nem csináltál tesztet?
2014. szept. 3. 08:26
 17/17 anonim ***** válasza:

A 10-ik héten kizárt, hogy attól lennél:

"2-3 napja egyre rosszabbul érzem magam.. A menstruációm 8 napja késik, sokkal fáradékonyabb vagyok mint általában, a fejem nagyon fáj napok óta, a hasam időnként görcsöl és tegnap hányingerem is volt"

Nézesd meg magad.

2014. szept. 4. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!