Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Terhes lehetek ettöl? . A...

Egy érdeklődő lány. kérdése:

Terhes lehetek ettöl? . A többit lent leírom! (normális válaszokat szeretnék kapni nem kritikákat. )

Figyelt kérdés
a mostanibarátom megujjazott.. es ha volt az ujján egy kis sperma attol lehetek teres?? nem biztos hogy volt nem vagyok benne biztos. de nem tudom.. annyira elvoltunk hogy erre nem is figyeltünk... félek.. nyugtasatok meg.. :(

#szüzesség #nem volt még szex
2014. júl. 10. 11:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Hogyne lehetnél? Spermás ujjal ujjazot meg!
2014. júl. 10. 11:16
 2/8 anonim válasza:

nemvalószinü kicsi az esélye de lehet de nefélj nemhiszem!

legalább élvezted?

2014. júl. 10. 11:16
 3/8 A kérdező kommentje:
első válaszoló... ismétetem ahogy le irtam.. NEM BIZTOS! csak feltételeztem.. ha mégis. nem 100%-ra mondtam. és dave:) köszi a normális választ :) egy picit jobb és igen :D
2014. júl. 10. 11:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, de 1-2% esély azért van. Legközelebb ne kockáztassatok! A szexualitás nagy felelősséget igényel ám!
2014. júl. 10. 11:22
 5/8 Andrea Henrietta ***** válasza:

Hát ez sok mindentől függ:

Mennyi sperma volt az ujján? Mennyi idővel az ujjazás előtt került rá? Te a ciklusod hányadik napján voltál? Volt e peteérésed/ éppen ovuláltál-e?

Emellett meg ott vannak az egyéb tényezők: hogy mennyire vagy teherbeesős típus, mert van akinek könyen megy és van akinek nem.

Mert ha sok sperma volt az ujján, és rögtön azután dugta fel az ujját, hogy kiverte magának, és te épp ovuláltál, és a méhnyálkáid nem elég savasak hogy elpusztítsák a spermiumokat, akkor elképzelhető... bár kicsi az esélye.

A biztonság kedvéért az eset utáni 12-14 napon végezz el egy terhességi tesztet!!!!

2014. júl. 10. 11:22
 6/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Szóval nem őszinte választ vártál, hanem megnyugtatást + amit te akartál hallani. Ennyi erővel kiírhattad volna úgyis a kérdést h "ugye senki szerint nem vagyok terhes? légyszi csak az egyetértők válaszoljanak!".

Az esély megvan rá, mint mondtam. Nem nagy, de megvan! És jobb elővigyázatosnak lenni és odafigyelni, mint utólag parázni.

2014. júl. 10. 11:24
 7/8 anonim válasza:
Igen lehetsz! De, csak egy kéz babád születne, aki úgy nézne ki, mint Izé az Addams familyben.
2014. júl. 10. 11:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Érdeklődjél a biológia órán te setét fajzat!

Egy minimális mennyiségű, valószínűleg pre-ejakulációból származó hímivarsejt, amik amúgy is gyengébbek és kevésbé alacsonyabb a Ph értékük, mint az ondóban található haverjaiknak, szemben egy valószínűleg nedves, tehát még inkább savasabb kémhatású pinával, akinek a gazdája ugyan nem egy lángész, de a biológia törvényei itt is munkálkodnak.

2014. júl. 10. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!