Óriási bajban vagyok. Még csak másjusban töltöm a 19-et, és nagyon félek, lehet, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Novemberben lett vége egy kapcsolatomnak, 25.-én. Volt egy egyéjszakás kalandom az egyik ismerősömmel december 8.-án, pont azon a napon, ahogy az utolsó mensim elmúlt...csakhogy elgyengűltem, és január 3.-án együtt voltunk a barátommal (egy éjszaka alatt nem is egyszer), a voltal, azzal akivel novemberben szakítottunk. Gyógyszert nem szedek, a gumira allergiás vagyok, megszakításos módszert alakalmaztuk mindkét fiúval. Évek óta ezt csinálom, még nem volt bajom, de most fáradt vagyok, nyűgős, állandóan alszok. Szúr a petefékszem, súlyosnak érzem a méhemet, és ugye 6.-án kellett volna megjönnije, nem jött. Lehet, hogy terhes vagyok?? Egyetemre járok, és a baba apjával sem vagyok együtt... Szégyen leírni, de azt se tudom, hogy ki az apja. A volt párom, vagy az az ismerős, akivel a "kaland" volt.2010. jan. 17. 15:29
11/12 A kérdező kommentje:
én is gondoltam arra, hogy veszek még egy tesztet, mert még mindig nem jött meg. tény, hogy peteérésem nem volt, de a volt barátos aktus okozhatott spontán peteérést. igazából nem szeretném ilyen idősen hormonokkal telenyomni magam. a dokim megsúgta, hogy az előnedvektől nem eshetek teherbe, mert nagyon kevés spermium van benne, és nagyon sok kell, hogy megtermékenyüljön egy. de már ebben se hiszek ezek után.
2010. jan. 22. 12:49
12/12 anonim válasza:
Nem is kell!A mai fogamzasgatlokban olyan keves hormon van,hogy szinte"artalmatlan".A dokinak pedig nincs igaza,mert az elövaladek is tartalmazhat spermat.Es eleg egy fürge ficko es....!Ha csinaltal masik tesztet, ird meg,hogy mit mutatott!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!