Mikor vesz a nőgyógyászom táppénzre?
Miért akarsz táppénzre menni? Problémád van?
Amíg nem állapítanak meg élő terhességet (vagyis amíg nincsen szívhang) addig "nem minösülsz terhesnek" és nem vehetnek veszélyeztetett terhes táppénzre.
2014. szept. 1. 13:50
Ahogy 1. írja.
Miért kellene mindjárt az elején táppénzre menned? Amúgy tudomásom szerint a nőgyógyász javaslatot ír és majd a háziorvos vesz táppénzre (nálam így volt).
2014. szept. 1. 13:52
3/10 A kérdező kommentje:
Azért mert nehéz helyen melózom ahol 15kg.os ládákat kell cipelni és hideg is van nem tenne jót a babának tavaly elment a babám szóval nem szórakozásból mennék meg nem munka undor miatt... :/
A házi orvosod kiírhat táppénzre addig,amíg a nőgyógyász nem lát szívhangot.
2014. szept. 1. 14:00
Addig menj szabadságra, vagy beszéld meg a háziorvosoddal, hogy amíg nem tud a nőgyógyász javaslatot adni a terhes táppénzre vételről (amikor már lesz szívhang akkor már adhat), addig tartson ő sima táppénzen.
2014. szept. 1. 14:00
Azt nem értem, miért nem kérdezted meg a nőgyógyászt? Vagy hogy megy ez, bemész, elmondja mi a helyzet, benned kételyek vannak, és hazamész, feljössz gyik-re és itt megkérdezed..?? hihetetlen komolyan.
2014. szept. 1. 14:04
7/10 A kérdező kommentje:
Hihetetlen vagy te is eléggé...te is feljössz de csak piszkálódni másokkal csináld ezt a családtagjaiddal...ne másokkal :D Az végül is sokkal normális kérdés télleg hogy jajj még két nap van a menzeszemig teszteltem de negativ szerintetek terhes vagyok?na ez sokkal jobb télleg GRATULÁLOK!
Nekem ne gratulálgass, mert én nem tettem fel ilyen kérdést okoska :) És nem osztom az észt, de van annyi eszem, hogy ha elmegyek nőgyógyászhoz, mert terhes vagyok, akkor tőle kérdezem meg, hogy hányadik hétben vagyok, mit lát, dolgozhatok-e ilyen munkakörülmények között stb :)
2014. szept. 1. 14:50
9/10 A kérdező kommentje:
menjél inkább csináld a dolgod,úgy látom nem sok van ha ráérsz ide írkálni baromságot...OKOSKA a nénikéd drágám....pfff ki vagy te? Menjél már inkább....tudod hova..na szevasz nem vagyok rád kíváncsi!
A kedves kérdezőtől kaptam ezt a szép üzenetet, hát Drágám, ez csak téged minősít, engem ugyan nem hat meg. :) Az hogy Te buta vagy, az már nem az én problémám. De nem fogok a szintedre lesüllyedni, úgyhogy sok örömöt és boldogságot kívánok neked az életben, és ne legyél ennyire primitív, mert azzal csak magadat minősíted :)
Az üzenet: Menj any*dba!
Az üzenet szövege: hülye p*csa nekem te itt ne okoskodj!irtam ha nem látnád h bunkó p*raszt a nőgyógyászunk és nem igazán kedves.....ezért is érdeklődtem meg h mikor vehet táppénzre...te túlképzett idióta!
:D :D :D :D kössszii, máris feldobtad a napomat!!
2014. szept. 1. 15:54
Kapcsolódó kérdések: