Ha a nőgyógyászom táppénzrevételes javaslatot írt a háziorvosomnak alhasi görcsökre hivatkozva, akkor a háziorvos köteles táppénzre venni, vagy mondhat nemet is?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 18. 16:26
1/7 anonim válasza:
Köteles. Nem fog nemet mondani, a kismamákat javaslatra rögtön táppénzre veszik.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató és gyors választ
2010. ápr. 18. 16:32
3/7 anonim válasza:
csak megerősíteni szeretném a már kapott választ, igen, köteles. Tapasztalatból írom.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igazából magától a dokitól nem is félek, mert ő aranyos, csak ugye az asszosztensnőtől kell időpontot kérni, és ő meg minden ilyenbe beleköt. Bár neki semmi köze nem lenne hozzá. Egyszer már hívtam, és kérdeztem hogy hogy megy a táppénz, és azt magyarázta folyamatosan hogy könnyített munkát kell kérni. Persze. Az csak úgy működik, hogy beültetnekvalahova hogy nézegessek. Meg még úgy is nehéz lenne ha szédülök, görcsölök, meg egyebek.
2010. ápr. 18. 16:43
5/7 anonim válasza:
Az asszisztensnőnek nem kell az orrára kötni, miért akarod felkeresni a háziorvost...neki ehhez semmi köze! Egyszerűen felhívod és megkérdezed, hogy mikorra tud időpontot adni...
6/7 anonim válasza:
Igen, a háziorvos köteles táppénzre venni. Én is úgy voltam és vagyok azóta is, hogy a háziorvos adja havi szinten a táppénzes papírt.
Az asszisztens hölggyel ne foglalkozz, inkább mosolyogj rá egyet, meglátod, meg lesz lepődve :)
Gratulálok a babához!! :)
32 hetes kismama
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. ápr. 18. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!