Szombathelyen hova kell menni terhes vérvételre? SZtk, vagy háziorvos?
SZTK-ba van a terhesgondozás, a kartonzóba úgy kell kérned a kartont, hogy a terhesgondozóba kéred vérvételre, mert ha csak a terhesgondozót mondod, akkor a vérvételre nem biztos, hogy behívnak, úgy macerásabb. Először mész?
Jobb, ha már korán mész, fél 8-ra, mert sokan vannak általában, ne kelljen sokat várni.
Köszi a választ. Igen,először megyek. Csütörtökön megyek először dokihoz. Maszekba. Még nem tudom hova küld vérvételre ,de gondolom oda.
Te is oda jársz?
Ott van a terhesgondozás, oda kell menned. De nem ő fog küldeni, hanem el kell menned a védőnőhöz a papírral, amit a doki ad, hogy megállapította a terhességet, a védőnő kiállítja a kiskönyvet és odaadja a beutalót a vérvételre. Én nem most vagyok terhes, 2 éve szültem.
Kihez jársz?
Nekem is 2 éves múlt a kisfiam :-)
Ő fiatal, nagyon rendes, és mivel nemrég van a szakmában elég lelkiismeretesen dolgozik. Igaz nem nála szültem, de ő is bejött hozzám szülés közbe (ha fél órával előbb születik a fiam nála szülök).
Ha odaadja a papírt, úgyis fogja mondani, hogy menj védőnőhöz, ő majd a továbbiakat elmondja neked. Fog adni több papírt, mert sok mindent néznek először.
Nem tudtam mikor jöttetek Pestről ide, azért kérdeztem, tudod-e kihez tartozol. Ő úgyis elmond mindent.
Gratulálok amúgy és boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!