Ki, hogyan áll fel, és szedi össze a széttört lelkét egy-egy újabb menstruáció után? Mióta szeretnétek babát?
Nehezen, de próbálom elterelni olyankor a figyelmem és olyan dolgokat csinálni amiket szeretek, és új esélyt látni a következő hónapban. Fél éve nem sikerül :( Neked?
24/N
Az első babával 9 hónapig mentem át ezeken, közben volt egy teherbeesésem (hatalmas öröm) majd vetélésem (totál padló is). Utána sikeres teherbeesés és csodálatos kislány.
Azt hittem, akkor a második baba már könnyebb lesz, nem görcsölök rá, nem fog úgy érdekelni. Ja persze, talán az első hónapokban...
A második babával 9 hónapja próbálkozunk, közben ugyanúgy, ugyanakkor teherbeesés majd vetélés. ...jól megtréfált a sors, hogy majdnem napra pontosan ugyanakkor vetéltem el. Pláne, hogy azt hittem na akkor ugyanakkor fogok teherbe is esni...de nem, megint megjött. :-(
Komolyan mondom, meglesz a második baba és én leszek a legboldogabb nő a földön, hogy többet nem kell ezzel a teherbeeséssel szenvedni többet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!