Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki, hogyan áll fel, és szedi...

Ki, hogyan áll fel, és szedi össze a széttört lelkét egy-egy újabb menstruáció után? Mióta szeretnétek babát?

Figyelt kérdés
2014. aug. 26. 13:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Nehezen, de próbálom elterelni olyankor a figyelmem és olyan dolgokat csinálni amiket szeretek, és új esélyt látni a következő hónapban. Fél éve nem sikerül :( Neked?

24/N

2014. aug. 26. 14:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Az első babával 9 hónapig mentem át ezeken, közben volt egy teherbeesésem (hatalmas öröm) majd vetélésem (totál padló is). Utána sikeres teherbeesés és csodálatos kislány.

Azt hittem, akkor a második baba már könnyebb lesz, nem görcsölök rá, nem fog úgy érdekelni. Ja persze, talán az első hónapokban...

A második babával 9 hónapja próbálkozunk, közben ugyanúgy, ugyanakkor teherbeesés majd vetélés. ...jól megtréfált a sors, hogy majdnem napra pontosan ugyanakkor vetéltem el. Pláne, hogy azt hittem na akkor ugyanakkor fogok teherbe is esni...de nem, megint megjött. :-(

Komolyan mondom, meglesz a második baba és én leszek a legboldogabb nő a földön, hogy többet nem kell ezzel a teherbeeséssel szenvedni többet!

2014. aug. 26. 16:20
 3/4 A kérdező kommentje:
1 éve szeretnénk és 35 éves vagyok :(
2014. aug. 27. 09:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Minden hónapban össze törik a lelkem. 6 éves a kislányom. Szeretnék neki tesòt.... de azóta nem jön össze. 42 éves vagyok. Lehet hogy már nem is fog össze jönni. De ebbe bele lehet betegedni.....
2014. aug. 27. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!