Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 27 en jott meg 1 en lett vege...

27 en jott meg 1 en lett vege hany nap utan jon meg ujra?

Figyelt kérdés
ertelmes valaszokat letszi fontos lenne.

2014. aug. 26. 10:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Általában 28 napos egy ciklus, de ez egyénenként eltérő. De nyugtass meg, hogy ennyi tudással nem akarsz teherbe esni?
2014. aug. 26. 10:41
 2/6 A kérdező kommentje:
nem dehogy is en is enyire tippeltem csak nem voltam benne biztos koszi a valalaszt
2014. aug. 26. 10:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Mint ahogy nem is lehetsz benne biztos! Hiszen finoman szólva nem mindenkinél egyforma. Az első mesud volt? Mert különben nem értem a kérdést.
2014. aug. 26. 10:55
 4/6 anonim ***** válasza:

Most azt írtad le hogy hány napig menstruáltál utoljára, de ebből nem lehet megmondani, hogy hány napos ciklusaid vannak. Nekem 21-23 naposak, az egyik ismerősömnek 31 naposak, de van akinek csak 45 naponta jön meg.

Akkor lehet megmondani, hogy neked milyen hosszú a ciklusod, ha nem csak azt tudod, hogy előzőleg mikor jött meg, hanem azt is, hogy az azelőtti hónapokban mikor. Két menstruáció között eltelt idő lesz a ciklus hosszod.

2014. aug. 26. 11:00
 5/6 A kérdező kommentje:
most jott meg eloszor
2014. aug. 26. 11:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Akkor most még nem lehet megmondani, hogy mikor fog megjönni legközelebb.

Mindig jelöld hogy melyik napokon jön meg és néhány hónapon belül biztosan látni fogod, hogy átlagosan hány naposak lesznek a ciklusaid.

2014. aug. 26. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!