Hogy fogok így teherbe esni? Részletek lent.
Sziasztok! Én 27 éves vagyok, férjem 28. Kb. egy éve próbálkozunk a babóval, eddig nem sikerült. A nőgyógyászom megállapította, hogy 90 %-ban menstruáció alatt van peteérésem. A havim általában 7 napig tart. A baj az, hogy mi soha nem voltunk együtt menzesz alatt, a férjem undorodik a havi alatti szextől. Ez mindig is így volt, nem most találta ki. Azt mondta, hogy fel sem állna neki úgy. Az orvos szerint a menstruáció közepén kellene együtt lennünk, amikor a legerősebb a vérzés.
Hogy lesz így gyerekünk? Van valakinek valami ötlete, tanácsa? Tényleg csak normális válaszokat szeretnék!
Köszönöm szépen!
nem tudom neked hogy van de én ha beülök 5-10 percre egy kád forró vízbe olyan 1-2 órára elszokott múlni.
próbáld ki hátha segít!
hát jobb ötletem nincs azért vesd fel az ötletet...
valamit valamiért...
Megpróbálom, köszönöm!
Várok még ötleteket, esetleg aki hasonló helyzetben volt vagy van, tapasztalatokat.
Inszemináción nem gondolkodtatok esetleg?
Amúgy megkérdezhetem az orvos ezt hogy állapította meg? Milyen hosszúak a ciklusaid? Hőmérőzni szoktál-e és ha igen, akkor milyenek a görbéid?
Bocsi hogy ennyit kérdezek, de nálunk sem jön a baba egy éve, már én is gondoltam rá, hogy így is meg kellene próbálnunk.
Előre is köszönöm a választ!
Ne mond neki el hogy menstrualsz csak mar mikor egyutt voltatok es ahogy irtak ulj bele a kadba es semmit nem fog eszre venni :)
Remelem segitettem :)
Szia! Én is a vizet javasolnàm. Nekem zuhanyzàs után mindig kevesebb szokott lenni.
Drukkolok!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!