Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy fogok így teherbe esni?...

Hogy fogok így teherbe esni? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok! Én 27 éves vagyok, férjem 28. Kb. egy éve próbálkozunk a babóval, eddig nem sikerült. A nőgyógyászom megállapította, hogy 90 %-ban menstruáció alatt van peteérésem. A havim általában 7 napig tart. A baj az, hogy mi soha nem voltunk együtt menzesz alatt, a férjem undorodik a havi alatti szextől. Ez mindig is így volt, nem most találta ki. Azt mondta, hogy fel sem állna neki úgy. Az orvos szerint a menstruáció közepén kellene együtt lennünk, amikor a legerősebb a vérzés.

Hogy lesz így gyerekünk? Van valakinek valami ötlete, tanácsa? Tényleg csak normális válaszokat szeretnék!

Köszönöm szépen!

2014. aug. 22. 20:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

már bocs, hogy offolok, de én nem tudom elképzelni, hogy hogy van ez a mensi alatti peteérés...

mondjuk megjön, az a ciklus első napja. akkor éppen kiszabadul a petesejted, és mire a cilkusod hetedik napja van, és elmúlik a mensid, már nem is vagy termékeny?

honnan tudja egy nődoki, hogy pont mensi alatt van peteérésed? engem akkor meg sem vizsgált sose orvos...

na mindegy.

szerintem ha igazán szeretnétek gyereket, akkor ha tényleg így van, ebben az időszakban lehetsz terhes, akkor tényleg egy alapos fürdőzés, és utána a párod kicsit erőltesse meg magát. vannak gyengébb napok is a mensinél, illetve azért vannak technikák, hogy a pasi ne konyuljon.

de nekem fura, hogy van ilyen... mensi alatt van csak peteérés...

nem akarlak megbántani, megsérteni, és bízom abban, hogy ezt komolyan írtad ide le. ha így van, kívánom neked, hogy sikerüljön. ha viszont ezt csak hülyeségből írtad... hát. na mind1.

2014. aug. 22. 21:44
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha közvetlenül mezi előtt vagyok együtt (pl. aznap reggel), akkor is sikerülhet szerintem, mert a spermiumok még néhány napig életképesek.
2014. aug. 22. 22:08
 13/17 anonim válasza:

Szerintem beszélj vele. Vagy baba vagy nem.

Vagy ha úgy benne van akkor verje ki aztán az ondoját tedd be. Nincs jobb ötletem, bocsi

2014. aug. 22. 22:16
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha a férjed igazán akarná a babát, akkor ez az egész nem érdekelné. Én férjem sem szexel olyankor velem soha, sőt még utána sem, amikor lehet pár csepp, de ha ilyenről lenne szó, gondolkodás nélkül megtenné. Amúgy meg elképzelni nem tudom, hogy lehet akkor peteérésed, szerintem menj el másik orvoshoz!
2014. aug. 22. 23:04
 15/17 anonim ***** válasza:
Én ajánlom, hogy keress egy rendes dokit, mert ez tuti, hogy hülyeséget beszél.
2014. aug. 23. 04:34
 16/17 anonim ***** válasza:
Akkor az én dokim is hülye nekem is ezt tanácsolták több nögyogyász is!!!!
2014. aug. 23. 09:28
 17/17 anonim ***** válasza:

tényleg furi amit a doki mondott. Elvileg peteérés után 14 napra jön meg, hacsaknem 14+7 napos ciklusaid vannak, akkor rosszul lőtte be a peteérést, vagy több is volt, de csak 1-et látott. Mivel azt írtad, hogy akkor jöhetne össze mikor a legerősebb a vérzés, arra meg azt mondom, h baromi nehéz lehet szerencsétlen kis úszkáló spermáknak ekkora ellenszélben felúszkálni, ugyhogy ezesetben ez lesz a probléma. A helyedben keresnék más orvost is, több szem többet lát,amugy meg nem erőltetném a szexet.., mert amugyis kevesebb az esélye vérzés alatt (szerintem lehetetlen) másrészt talán egy kicsit tényleg természetellenes olyankor összebujni.. Na mind1.

bárhogy is alakul, sok sikert, egészséges szép kis babát!

2014. aug. 31. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!