Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez normális, vagy méhenkívüli...

Ez normális, vagy méhenkívüli terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Szóval röviden a történetem. Kb. másfél hónapja petefészek-méhgyulladásom volt. Elkezdtem vérezni a ciklusom 20. napján, azt hittem a menzeszem, de nem az volt, mert a bal petefészkemben látott a doki egy 2 cm-es tüszőt, mondta, hogy legyünk együtt. Aztán múlthét szerdán volt egy barna folt a bugyimon, elkezdtem furán érezni magam. Csináltam tesztet, nagyon halványan, de pozitív volt. Vasárnap megint vérezni kezdtem, de nem úgy mint menzeszkor, alig fájt, és semmi darab nem volt benne. Kedden voltam dokinál, mert elkezdtük a meddőségi vizsgálatokat, azt mondta 2 mm-es a nyálkahártyám, nem lát semmit, jövö héten teszteljek újra, ha negatív, kezdjem el szedni a Norculutot. Terhes tüneteim vannak, nőttek a melleim, hányingerem van, és nagyon sokat alszom. Csináltam ma megint tesztet, halványan, de ott van a második csík. Megvagyok ijedve, mert puffadt a hasam, feszítő érzést érzek, szúrkál össze-vissza, viszont most elkezdett menzisen fájdogálni. Most megint megjön? Kéthetente vérzek! Segítsetek, hogy volt-e már veletek is ilyen, és normális-e? Most akkor mégis lehet, hogy kismama vagyok?
2014. aug. 23. 18:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Igen az is lehetseges,hogy maradt a hcg jelenlete.Elvileg mehenkivulinel ket variacio van....nagyon hamar eros pozi vagy pedig allando halvany!
2014. aug. 24. 21:49
 12/13 A kérdező kommentje:
Megvagyok keveredve teljesen! Úgy néz ki elmúlt a megjön érzésem, és olyan folyásom van, mint ovulációkor. Most akkor mi van? :( Holnap okosabb leszek, csinálok reggel tesztet, ha negatív, akkor pém van most. Lehet, hogy a gyulladás ennyire össze kavarjon?
2014. aug. 25. 09:34
 13/13 anonim ***** válasza:
amugy nekem peteereskor mar volt halvany pozitiv tesztem...x epil
2014. aug. 26. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!