Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mekkora ingadozás a normális...

Mekkora ingadozás a normális egy hőgörbén ha valaki terhes?

Figyelt kérdés

5En voltam orvosnál és pont aznap volt peteeresem is és akkor próbálkoztunk is. 36.9 korul volt a hőm van egy két nem eltérés a merési időnél de a 6 óra alvást mindig tartottam, de pár napja kicsit ingadozik.A mellem faj és érzékeny az érintésre, és kicsit almosabb is vagyok egy ideje. Mast nem érzek csak ezeket vettem eszre.Esélyes h terhes legyek

[link]

2014. márc. 17. 06:47
 1/2 A kérdező kommentje:
és a méhszájam is magason van meg és reménykedek kicsit
2014. márc. 17. 07:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia! Látom nem ugyanabban az időpontban méred a hődet, azért látod úgy hogy ingadozik a hőd. Az egyik alapszabály az, hogy mindig ugyanabban az időpontban mérd. Sajnos a görbéd így nem mérvadó. Ha fenn van a méhszájad az jó, és a többi tüneted is utalhat terhességre. Azt viszont nem lehet biztosan állítani, hogy ezek tipikus terhességi tünetek, mivel ezek mást is jelenthetnek. Sok sikert! Majd írj mi lett!
2014. márc. 17. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!