Mekkora ingadozás a normális egy hőgörbén ha valaki terhes?
Figyelt kérdés
5En voltam orvosnál és pont aznap volt peteeresem is és akkor próbálkoztunk is. 36.9 korul volt a hőm van egy két nem eltérés a merési időnél de a 6 óra alvást mindig tartottam, de pár napja kicsit ingadozik.A mellem faj és érzékeny az érintésre, és kicsit almosabb is vagyok egy ideje. Mast nem érzek csak ezeket vettem eszre.Esélyes h terhes legyek
2014. márc. 17. 06:47
1/2 A kérdező kommentje:
és a méhszájam is magason van meg és reménykedek kicsit
2014. márc. 17. 07:07
2/2 anonim válasza:
Szia! Látom nem ugyanabban az időpontban méred a hődet, azért látod úgy hogy ingadozik a hőd. Az egyik alapszabály az, hogy mindig ugyanabban az időpontban mérd. Sajnos a görbéd így nem mérvadó. Ha fenn van a méhszájad az jó, és a többi tüneted is utalhat terhességre. Azt viszont nem lehet biztosan állítani, hogy ezek tipikus terhességi tünetek, mivel ezek mást is jelenthetnek. Sok sikert! Majd írj mi lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!