Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez normális, vagy méhenkívüli...

Ez normális, vagy méhenkívüli terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Szóval röviden a történetem. Kb. másfél hónapja petefészek-méhgyulladásom volt. Elkezdtem vérezni a ciklusom 20. napján, azt hittem a menzeszem, de nem az volt, mert a bal petefészkemben látott a doki egy 2 cm-es tüszőt, mondta, hogy legyünk együtt. Aztán múlthét szerdán volt egy barna folt a bugyimon, elkezdtem furán érezni magam. Csináltam tesztet, nagyon halványan, de pozitív volt. Vasárnap megint vérezni kezdtem, de nem úgy mint menzeszkor, alig fájt, és semmi darab nem volt benne. Kedden voltam dokinál, mert elkezdtük a meddőségi vizsgálatokat, azt mondta 2 mm-es a nyálkahártyám, nem lát semmit, jövö héten teszteljek újra, ha negatív, kezdjem el szedni a Norculutot. Terhes tüneteim vannak, nőttek a melleim, hányingerem van, és nagyon sokat alszom. Csináltam ma megint tesztet, halványan, de ott van a második csík. Megvagyok ijedve, mert puffadt a hasam, feszítő érzést érzek, szúrkál össze-vissza, viszont most elkezdett menzisen fájdogálni. Most megint megjön? Kéthetente vérzek! Segítsetek, hogy volt-e már veletek is ilyen, és normális-e? Most akkor mégis lehet, hogy kismama vagyok?
2014. aug. 23. 18:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, veled mi a helyzet, csak azt, hogy a szurkálás is, a mensiszerű érzés is és a puffadás is normális. Szerintem baba van, de várd meg, mit mond a doki. :)
2014. aug. 23. 18:58
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyos vagy! Az a helyzet, hogy 5 éve próbálkozunk, kicsit hihetetlen is a dolog. Ez a fájdogálás idegesít, meg a méhenkívüli gondolata! :(
2014. aug. 23. 19:09
 3/13 anonim ***** válasza:
Csak pozitívan! Drukkolok! :) Első voltam.
2014. aug. 23. 19:11
 4/13 anonim ***** válasza:
Az a baj,hogy kizart dolog ennel a nyalkahartyanal a megtapadas!Es a verzes sem normalis.Sajnos ezek mind utalhatnak mehenkivulire :( Nem.akarlak megijeszteni.Meg nem okozhat gondot mert nem nagy meg az embryo.De ha tovabbra is fenall ragaszkodj ujabb vizsgalatokhoz!Vagy pedig benezted a tesztet es nincs is ott csik csak szellemcsik es a verzes a gyulladas miatt van.Kerdezz meg mast is h latja e a teszten a csikot
2014. aug. 23. 20:39
 5/13 A kérdező kommentje:
A férjem is látja, pedig az nagy szó! Ha most kismama lennék, akkor augusztus 6.-án fogant, mert akkor mondta a doki, hogy legyünk együtt. Az nem lehet, hogy a 16.-ai vérzésem beágyazódás volt, és azért halvány a teszt? Jaj, nagyon aggódom! :( Ha most elkezdenék vérezni, akkor az normális lenne?
2014. aug. 23. 22:50
 6/13 A kérdező kommentje:
Sajnos úgy érzem, hogy bármikor megjöhet! A nyálkahártyám idegesit a legjobban, azért titokban bizom a csodában! :)
2014. aug. 23. 22:52
 7/13 anonim ***** válasza:

A nyálkahártya nagyon vékony.A vérezgetés nem jelent jót.Csodálkozom hogy az orvos nem nézetett hcg szintet a véredben.

Mindenesetre drukkolok neked!Ha erősebb görcs jelentkezne azonnal orvos.

Tesztekről nem tudsz feltenni képet?

2014. aug. 24. 10:58
 8/13 A kérdező kommentje:
Képet sajna nem tudok feltenni! Ha méhenkívüli terhes vagyok, akkor csak az az oldalam fájna, ahová beágyazódott, vagy az egész hasamban megjön érzés lenne? Mert Nekem az egész hasam fájdogál, nem csak egy oldalon. Kedden csinálok még egy tesztet, akkor telik le az egy hét, aztán majd meglátjuk, hogy mi lesz?!
2014. aug. 24. 11:17
 9/13 anonim ***** válasza:

Ennel a nyalkahartyanal kizart a megtapadas,tokre eselytelen.Nekem mehen beluli terhessegemnel ket oldalt szurt mikor beagyazodott.Ez sem jelent semmit.Az elso jel a mehen kivulire a verzes es a pozi teszt.A doki akinel voltal nagyon hanyag lehetett.Amikor nekem ez volt meg bent is tartottak...Igaz az kezdodo veteles volt.Ennel a nyalkahartyanal nem lehetseges a megtapadas ahhoz legalabb 8-10mm kell...Leírom Neked, amit egy meddőségi oldalon találtam:

Kérdés: Milyen vastag méhnyálkahártya szükséges a sikeres megtapadáshoz?

Orvos válasza: Optimálisan 10 mm körüli vastagságot kell, hogy elérjen, 7 mm alatt csökkennek az esélyek, 5 mm alatt az esélyek minimálisak.

A tüsződ 13 mm-es, a nyálkahártyád 11 mm-es!!!

Ne hagyd annyiban menj el a dokihoz es ragaszkodj a vizsgalathoz v hogy figyeljenek.Minel tobb ido telik el annal nagyobb lesz az embryo ami nem a mehben van,akkor gondot okoz

2014. aug. 24. 13:15
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtatok! Csinálok tesztet, és mindenképpen megyek orvoshoz. Még abban reménykedem, hogy talán kezdődő terhességem volt, csak elment, és azért pozi még a teszt. Méhenkívülinél is erősödik a teszt, vagy marad halvány?
2014. aug. 24. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!