Ez normális, vagy méhenkívüli terhes vagyok?
A nyálkahártya nagyon vékony.A vérezgetés nem jelent jót.Csodálkozom hogy az orvos nem nézetett hcg szintet a véredben.
Mindenesetre drukkolok neked!Ha erősebb görcs jelentkezne azonnal orvos.
Tesztekről nem tudsz feltenni képet?
Ennel a nyalkahartyanal kizart a megtapadas,tokre eselytelen.Nekem mehen beluli terhessegemnel ket oldalt szurt mikor beagyazodott.Ez sem jelent semmit.Az elso jel a mehen kivulire a verzes es a pozi teszt.A doki akinel voltal nagyon hanyag lehetett.Amikor nekem ez volt meg bent is tartottak...Igaz az kezdodo veteles volt.Ennel a nyalkahartyanal nem lehetseges a megtapadas ahhoz legalabb 8-10mm kell...Leírom Neked, amit egy meddőségi oldalon találtam:
Kérdés: Milyen vastag méhnyálkahártya szükséges a sikeres megtapadáshoz?
Orvos válasza: Optimálisan 10 mm körüli vastagságot kell, hogy elérjen, 7 mm alatt csökkennek az esélyek, 5 mm alatt az esélyek minimálisak.
A tüsződ 13 mm-es, a nyálkahártyád 11 mm-es!!!
Ne hagyd annyiban menj el a dokihoz es ragaszkodj a vizsgalathoz v hogy figyeljenek.Minel tobb ido telik el annal nagyobb lesz az embryo ami nem a mehben van,akkor gondot okoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!