Nektek nem megy az idegeitekre a "ne görcsölj rá" tanács?
Figyelt kérdés
Annyian dobálóznak ezzel, és már azért is nekiesnek az embernek, ha annyit mond, hogy "x hónap után már jó lenne, ha végre sikerülne", egyből megkapja, hogy biztos a görcsöléstől nem sikerül. Minden görcsölésnek számít, a szimpla vágyakozás is egyesek szerint, mert "nem szabad annyira akarni"... mintha ez így működne, hogy úgy döntök egyszercsak, hogy mostantól nem akarom. Szerintem sok nő már azon görcsöl, hogy véletlenül se görcsöljön, mert mindenki ezzel piszkálja. A hátamon áll a szőr, ha meghallom.2014. aug. 23. 18:25
11/12 A kérdező kommentje:
Nem akartam én megosztani senkivel, hogy babát szeretnenk, de mivel kitudodott a vetélés, mindenkinek egyertelmu. Igen, tegnap elég pipa voltam, mert épp akkor hallgattam egy félórás monologot arról, hogy nem szabad direkt akarni, mert attól nem jön össze.
2014. aug. 24. 09:04
12/12 Kattyi válasza:
Szerintem nagy hulyeseg ez a "ne gorcsolj ra" dolog.en az elso 3 honapot vegig gorcsoltem viszont azota nemigen foglalkozok a temaval de meg mindig nemjott a baba ez mar a 9. probalkozos honapunk.tuti nem azon mullik ki mennyit gondol ra.de az engem is kiboritana ha mindenki beleokoskodna,ezert nem is szoltunk senkinek.kitartas kedves kerdezo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!