Ezek pozitív vagy negatív tesztek?
Figyelt kérdés
1 órája csináltam a teszteket.
A felső one step25-ös,az alsó kettő one step 10-esek.
Fogalmam sincs hogy hol tarthatok a ciklusban,csak napok óta tartó hányingerem van,ezért csináltam tesztet.
Ne kövezzetek,mert 3-at is mártogattam,de elbizonytalanított az első "halvány pozi".
Annyit tudok,hogy 9.-én és 17.-én voltunk együtt a párommal,és mindkétszer volt ovus jelem.28-és 34 nap között vannak a menseseim.
Júli 28.-án volt meg utoljára.
Köszi a segítséget
2014. aug. 22. 13:27
2/32 A kérdező kommentje:
Élőben jobban látszik mindhármon,viszont időn belül lettek ilyenek,kb fél perc után ott voltak a 10-es teszteken a csíkok.De én mintha inkább szürkésnek látnám őket.
2014. aug. 22. 13:28
3/32 anonim válasza:
Mindegyiken látok nagyon-nagyon halványan egy 2. csíkot. Talán a középső a legerősebb. Szurkolok!
4/32 anonim válasza:
Én is làtom mind a 3-an a csíkot!!!
5/32 anonim válasza:
Talán a középsőn látni valamit, a másik kettőn én nem látom. Várj még pár napot, utána tesztelj.
6/32 A kérdező kommentje:
Csak mostmár azt nem tudom,mikorra kéne "megjönnie"mikor sikerülhetett.
:O
Örülnék nem arról van szó csak fura:)
2014. aug. 22. 13:38
7/32 anonim válasza:
Én nem látok, csak egy csíkot. Tedd át negatívba a képeket, ott fog látszani, 1 vagy 2 csík.
8/32 A kérdező kommentje:
nem tudom hogyan kell
2014. aug. 22. 13:44
9/32 anonim válasza:
Mindhárom teszten egy csikot látok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!