Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazodás, peteérés vagy...

Beágyazodás, peteérés vagy aggodalomra semmi ok? 16/L

Figyelt kérdés
egy hete lefekudtem a barátommal és belém élvezzet ..de még nem tudom terhes lettem-e mert a menstruáciom után 1 nappal voltunk egyut ..de viszont tegnap és ma olyan furcsa érzéseim vannak a hasamba ..mindha beteg kéne legyek de mégsem ..s ma folyt valami feher nyálkás 'izéé' s bugyim tiszta nedves lett töle ..nem hiszem hogy be kébzelem de félek..

2014. aug. 22. 12:05
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Jó, akkor terhes vagy. Na megnyugodtál?
2014. aug. 22. 15:04
 22/29 A kérdező kommentje:
nem...csak turelmetlen..tudni akarom mi bajom..
2014. aug. 22. 15:32
 23/29 anonim ***** válasza:

Elhiszem, hogy tudni akarod. De azt vedd már észre, hogy nem azért nem kaptál választ, mert gonoszak a kommentelők, hanem azért, mert LEHETETLEN innen megmondani, mi történik most benned, vagy mi nem.

Nekem is az a véleményem, hogy ha annyi eszed volt, amennyi, akkor most is viselkedj felnőttként és próbálj meg uralkodni magadon. Ha itt az ideje, tesztelj.

2014. aug. 22. 15:36
 24/29 A kérdező kommentje:
koszonom megertesed es meg anyi :) utolso kerdes..lehetek terhes? igen vagy nem?
2014. aug. 22. 15:37
 25/29 anonim ***** válasza:

Nem nagyon értem, mit írtál utoljára, de próbálom kivenni a lényeget:

aki szexuális életet él, az leHET terhes, igen.

2014. aug. 22. 15:39
 26/29 A kérdező kommentje:
hat igy hogy menszi utan csinaltuk es belem elvezett es azota furcsan erzem magam ..kis esely van ra tudom de ez lehet beagyazodas?
2014. aug. 22. 15:41
 27/29 anonim ***** válasza:
Igen ez az
2014. aug. 22. 15:56
 28/29 anonim ***** válasza:

Eszednél vagy egyébként? 16 évesen szexelsz, és arra nincs eszed, hogy védekezz? Ráadásul még ki sem húzza (na nem mintha az olyan megbízható lenne, de a semminél még az is jobb)? Kotonról hallottál már? Javaslom a használatát.

Remélem megúszod, nem hiszem, hogy annyira szükséged lenne egy kaparásra. Máskor legyen már eszed, vagy ne szexelj!!

2014. aug. 22. 16:08
 29/29 A kérdező kommentje:
énis remelem
2014. aug. 22. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!