Beágyazodás, peteérés vagy aggodalomra semmi ok? 16/L
Figyelt kérdés
egy hete lefekudtem a barátommal és belém élvezzet ..de még nem tudom terhes lettem-e mert a menstruáciom után 1 nappal voltunk egyut ..de viszont tegnap és ma olyan furcsa érzéseim vannak a hasamba ..mindha beteg kéne legyek de mégsem ..s ma folyt valami feher nyálkás 'izéé' s bugyim tiszta nedves lett töle ..nem hiszem hogy be kébzelem de félek..2014. aug. 22. 12:05
11/29 anonim válasza:
De gyönyörűm a lényeg ott van, hogy ha kicsi az esélye, akkor is van!!! Érted? Hazardírozásnak hívják.
12/29 A kérdező kommentje:
tudom ..csak na..lehet hogy akartam is..
2014. aug. 22. 12:51
14/29 A kérdező kommentje:
a gyereket..marmint ugy gondoltam hogy nem lehetek terhes de belul sejtettem hogy megis..
2014. aug. 22. 12:54
15/29 anonim válasza:
Az időpontok alapján ez inkább peteérés, de: a spermák extrém esetben elélhetnek egy hétig is, úgyhogy nem biztos, hogy nem leszel terhes.
16/29 A kérdező kommentje:
es menyi eselyem van a terhessegre?
2014. aug. 22. 12:59
17/29 anonim válasza:
Van rá esélyed. Nem sok , de van. Szóval várd meg míg megjön, vagy ha nem jön meg, akkor aznap amikor meg kellene, csinálj tesztet. Addig nem tudsz semmit tenni. Hiába írjuk, hogy 20 %, meg azt is, hogy 70 %...tök mindegy, esély van rá.
18/29 A kérdező kommentje:
ertem
2014. aug. 22. 13:20
19/29 anonim válasza:
Hiába kérdezed meg minden nap, akkor is csak a teszt fog biztosat mondani.
20/29 A kérdező kommentje:
tegyuk fol hogy peteérésem van...de most eloszor? miota voltam a baratommal s belem elvezett vannak ilyen erzeseim ..eddig soha nem voltak ..s gondolom nem most eloszor van peteérésem
2014. aug. 22. 14:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!