A ciklusom 26. napján tojásfehérje-szerű nyák?
Nagy átlagban 35 napos a ciklusom (legutóbb 37. napra jött meg).
Utoljára 06.20-án jött meg. Ma, 07.15-én észleltem ilyen nyákot. Ez mit jelenthet?
(37 napra semmilyen netes kalkulátor nem számolja ki a peteérést, kövi mensit stb... - tehát max találgatok magamnak...)
Nekem 33 napos ciklusaim vannak általában.Mértem a hőmet és általában 17-19 nap közt volt ovum.
Legutóbbi ciklusban a 24. napon és a 40 napon pozit teszteltem.
Ha nem mértem volna a hőmet nem kapjuk el :)
Köszönöm a válaszokat!
Igazából nem gondoltam, hogy a cikluson belül ennyire eltolódhat a peteérés, hogy 26. napra esik... ezek szerint mégis akkor volt. Most, rá egy hétre picit szurkált a hasam tegnap... no mindegy... monológozgatok :) Elvileg vasárnap körül fog megjönni.
Még mindig nem jött meg!
Pénteken volt 5 hete az előző mensihez képest, szal 36. nap... azóta ez már ahhh... ki se tudom számolni :) szökőmenzesz van? :) (4 évente?)
Szóval sokadik nap, és semmit nem érzek, max pici diszkomfort az alhasamban! Szerintetek?
Bocsánat, közben vannak új fejlemények - de újra kiemeltem a kérdést közben.
Pénteken volt kerek 6 hete az előző menzesz, szóval az volt a 43. nap már! Így pénteken reggel teszteltem - negatív lett. Pénteken késő éjjel ill. szombaton volt pecsételésem, vasárnaptól pedig rendesen megjött. Ennyi lett a történet :( de azért furálom ezt a hosszú ciklust...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!